[]

Cevab Veremedi

Bu furyanın olayı nedir? İşin esprisini anlayamayan tek ben mi varım?




 
Eski bir dini kitap ya da benzeri imiş abi. Yumuşatmalı falan olunca da hoşa gitti.


  • colonizer  (27.09.07 17:00:39) 
cevab veremedi başlığının 2. entrysi olayı açıklıyor, zaten want2die da örnek vermiş. sanırım bugün bir yazar bir başlığa bu şekilde bir bkz verdi ve olay çığ gibi büyüyüp ilerledi.

bir sürü çöp başlık açıldı, o yazarlara ne olacak merak ediyorum. sol frame in ebesini ele geçirdiler.
  • kimlanbu  (27.09.07 18:54:23) 
argadaşlar cevab verebilmişler sağolsunlar soruna..


  • porsgemsheniark  (27.09.07 18:56:27) 
bu furyanin olayi cevab veremedi basliginin 4. entrisidir -> #10622802

bir ayar kalibi olarak degil de ayar pekistirgeci olarak dusun. karsindakine ayar verdikten sonra takriben 5sn. icinde bir sey soylemezse bir "cevab veremedi," patlatarak keyfini pekistirebilirsin.

bu arada "cevab veremedi" bir zamanlar ihlas yayinlari & turkiye gazetesi'nin bedava mi dagitti nedir bilemedigim, ama bir sekilde tr'deki uc evden birine girmis bir dini kitaplar serisinin 300-400 sayfalik uyesidir.
  • boshi  (27.09.07 19:50:59) 
Boku çıkana kadar bir hafta falan devam eder bu akım da.


  • ntldr  (27.09.07 21:39:20) 
neden bilmiyorum ama bence komik lan fsakljlkfsakl.cevab veremedi.dini tonlamak lazım tabi.cevabbbıı gibi aslkfjklas.


  • x factor  (27.09.07 21:54:01) 
o bir meme


  • vehemence  (27.09.07 22:05:08) 
ilk olarak islamci gazetelerden birinin attigi yanilmiyorsam sezerle ilgili bir mansetinin basliginin altina girilmisti. sanirim ordan en begenilenlere girdi, sonra da patladi boyle...


  • jupiterianvibe  (27.09.07 22:53:43) 
"Cevab Veremedi", Hakikat Ltd. Şti. Yayınları tarafından 1995 yılında yayınlanmış bir kitabın adıdır. Zannedersem Türkiye Gazetesiyle birlikte dağıtılmıştı. Kitap bende mevcuttur. Harputlu İshak Efendi'nin "Dıya-ul Külûb" isimli eserinin Türkçeye çevrilmiş haliymiş, önsözünde yazdığına göre. Kitap, bazı Hristiyan papazlarının İslâmiyete karşı yönelttiği eleştirilere yanıt verme ve karşı sorular sorma üzerine yazıldığı için böyle bir isim seçmişler.İlk baskısı 1876 yılında İstanbul'da yapılmış. Böyleyken böyle yani.


  • elinherifi  (27.09.07 23:25:46) 
bu yilin moda bkz.lerinden bu. ara ara boyle bir furya oluyor, populer oluyor ota boka bkz. olarak veriliyor. yanilmiyorsam baslik altinda da bunu soyleyen bir entry olmasi lazim...

aha da bu #11203966

yalniz komik laf gercekten de...
  • alpinsamuray  (28.09.07 11:17:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.