[]

Resozluk - Chrome, Firefox ve Opera icin

Merhaba,

Dun surada (git: 136140) duyurdugum eklentinin Firefox ve Opera icin olan versiyonlarini da hazirladim.

Eklenti o anda okumakta oldugunuz basligi Google Images'ta arayip ilk buldugu resmi sag frame'e ekliyor.

Firefox icin olani surada:
addons.mozilla.org

Opera icin olan userscript ise surada:
userscripts.org

Chrome icin dun verdigim adres gecerli:
chrome.google.com

Opera icin, bir klasor olusturup, resozluk.user.js dosyasini bu klasore kaydedin, ardindan, Araclar -> Secenekler -> Gelismis -> Icerik -> Javascript secenekleri penceresini acip, Kullanici Script Klasoru bolumunden biraz once olusturdugunuz klasoru gosterin ve Opera'yi yeniden baslatin.

Problem olursa iletebilirsiniz.

 
operada guzel calısıyor.


  • bryan fury  (05.04.10 21:34:45) 
Şimdi Chrome için yükledim.Çalışıyor ve hoş olmuş.

Facebook için bir eklenti kurmuştum.İsmini bilmiyorum.Resmin üzerine gelindiğinde sağ ya da sol köşede büyük halini gösteriyordu.Bu bahsettiğim eklentinin tüm sitelerde işe yarayanı var mı?Yoksa yapılabilir mi?
  • vasıfsız eleman  (05.04.10 22:00:02) 
vasıfsız eleman, bahsettiginiz eklentiyi ben de kullanmistim bir zamanlar. Tum siteler icin yapmak zor degil, ancak facebook'ta resimlerin buyuk halleri de oldugu icin buyuk resimleri kaliteli gorebiliyorduk.

Tum siteler icin yapmak zor degil, ancak tum sitelerde resimlerin buyuk halleri yok, dolayisiyla kalitesiz bir dijital zoom elde edersiniz.
  • lightblue  (05.04.10 22:19:56) 
mükemmel!
eklenti sayfasından 5 verdim, yarın da 50 entryni şukuluycam.

  • unbeknown the black  (05.04.10 23:24:24) 
firefox icin, "invalid hash" ya da "download esnasında hata oluşmuş olabilir" benzeri bir hata alıyorsanız, addon'u şu adresten tekrar indirmeyi deneyin:
addons.mozilla.org

  • lightblue  (07.04.10 00:03:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.