[]

Banka Uzman Yardımcılığı Hakkında

Selamlar,

Özel bir bankanın Kurumsal ve Bireysel Bankacılık Uzman Yrd. sınavına çağrılmış bulunuyorum ama bu iş ile ilgili bir bilgim yok.

Uzman Yardımcılığı nedir? İyi midir? Maaşı ne civardadır? Kariyer imkanı nedir?

Teşekkürler

 
krurumların kredi başvurularını inceliyorsun genelde. müfettişlik kadar olmasa da gene gezintili zevkli bir iş.

halkbank da ilk 6 ay 900 ile çalışıyorsun sonra 1300'e yükseliyor aldığın toplam para. dil tazminatı falan da içinde.
  • ayiadam  (05.04.10 19:35:23) 
Şubede gişe yetkilisi olarak başlayan birinden daha hızlı terfi edebilirsiniz.

Kurumsal ve bireysel bankacılık birbirinden farklı, işler hangi tarafa denk geleceğinize göre değişir.

Maaş da bankaya göre değişebilir, belki banka adı verseniz bir bilen çıkar.
  • uyuklayankedi  (05.04.10 23:17:04) 
kabiliyetlerinize göre (ya da tamamen kendi isteklerine göre) bambaşka dallara kayabilirsiniz. yani iktisadi araştırmalara da girebilirsiniz halkla ilişkilere de ya da kredilere de yada dış ilişkilere de. hangi departmana girerseniz yapacağınız iş ona göre değişkenlik gösterir. ama temelde düz bankacı olursun, ne yapacağın sana 1-3 ay arası öğretilir sen de yaparsın. aradan 10 sene falan geçince bir şubeye atanaırsın müd. yard falan olarak. böyle gider işte.


  • manfool  (06.04.10 12:36:42) 
anladığım kadarıyla biraz sabırla çalışılırsa iyi bir geleceği olabilir.

bankanın adı albaraka turk.

tabi ilk maaş ev geçindirmek zorunda olan birisi için çok düşük.

albaraka türk insan kaynakları alanında bu sene ödül almış galiba ama çalışanlar memnun mudur acaba? nasıl bir firmadır?
  • mariboca  (06.04.10 19:26:45 ~ 19:32:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.