[]

arefe gunu (10 agustos) istanbul yeni havalimanindan sakaryaya taksi ?
ailecek (4 kisi) yeni havaalanina iniyoruz 10 agustos 17 civari. Oradan direkt sakarya merkeze gecmek istiyorum. Bunun icin nasil bir yol izlemeli? tesekkurler:)
ps: uber olayi patladigi icin bir suru soforlu vito kiralik ilani goruyorum. asagi yukari ne kadar bir ucret normaldir bunun icin?
ps: uber olayi patladigi icin bir suru soforlu vito kiralik ilani goruyorum. asagi yukari ne kadar bir ucret normaldir bunun icin?

@petunya ; araba kiralama var da 10 kusur saat ucusun uzerine araba kullanmak var, sonra o arabayi geri goturmek var, ayrica sakaryadayken de arabaya ihtiyacimiz yok. Taksi-uber kullanmak icin ideal bir rota degil farkindayim ama bizim duruma uyan o gibi :)
- suti
(13.06.19 19:03:29)

havaist ile pendik yapin ordan taxi yapin en kotu ihtimal, direk taxi cok fena bi fatura cikar
- alttaraf
(14.06.19 00:36:33)

Belki blablacar da biri düşebilir. Bi şansınızı deneyin
- filipis
(14.06.19 02:19:46)

Sakarya sabiha gokcen arasında hizmet veren shuttle taksiler var. Taksi konforunda. Sabiha Gökçen e de havaist ile ulaşılabilir sanırım.
- biseysorcaktim
(14.06.19 08:46:58)
1