[]

uykuda aza kanaat etmek

aziz dostlar az uymak için ne yapmam gerek? ama öyle ilaç takviyesi falan değil,bünyeyi az uyumaya nasıl alıştırabilirim.




 
en iyi yolu ara ara uyumak. japonlar gibi. uyumak da diil tam. meditasyon.


  • kediebesi  (31.03.10 20:01:38) 
you are welcome. bulursan hacı lütfen mesaj at.
denediğim yollardan bir tanesi başarılı oldu. rem uyku periyodu bulma. benimkisi 3 saatmiş, 3 saat uyudum kalktım dipdiriyim, sadece vududüm yorgundu sadece. rem uyku periyodunu bulmak birinci vazifen olsun.. 1.5 2 yada 3 ..
(deneyimlerimi, uzun şeyler yazabilirim ancak vaktim yok..)
  • dieselsingle2  (31.03.10 20:01:52) 
yav deneye deneye mi bulucaz o periodu.can dayanmaz ona be


  • tueio  (31.03.10 20:41:08) 
denemek yerine (bkz: sleeptracker)
lakin saçma pahalı

  • natnan  (31.03.10 21:03:56) 
uyku saatlerin dışında, mümkünse gündüz yatıp uyursan öğrenirsin rem süreni.
ama söyliim eğer beceremezsen uyku bozukluğu birçok sorun yaratabilir.

  • kediebesi  (31.03.10 21:07:49 ~ 21:30:48) 
e değecek sonucuna. 3 saati dene önce sonra 4 saati sonra 4.5. bir hafta malak gibi gezersin sonrasında belki bir ömür boyu tasarruf edersin.


  • dieselsingle2  (31.03.10 21:08:54) 
uyanır uyanmaz çık yataktan,erken uyanaman diyorsan saat kur.alışıyor vücut bir süre sonra zaten..


  • p a t r i o t  (31.03.10 21:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.