[]

Telekinezi

Mümkün müdür ? Bu gücü olan insanlar var mıdır?




 
Olsa herkesin haberi olurdu sanırım. Yani kimse benim telekinetik güçlerim var ama kimseye söylemeyeyim demez herhalde. Çatalı bıçağı vücuduna yapıştırabilenler bile o show senin bu haber benim geziyorlar...


  • crown  (21.09.07 21:23:23) 
şöyle diyen vardı; bu güce sahip olan yani o seviyede olan insanlar için çok önemli olmuyormuş bunlar o yüzden de afişe etme gereği hissetmezlermiş. yani sıradan bir insan için zıplamak ne kadar sıradansa bu tip adamlar için de telekinezi ya da levitasyon sıradanmış.
ben demiyorum, hayatını bi tür olaylara vermiş bir insan demiştir.

  • dorian greyfurt  (21.09.07 21:58:02) 
Hayir ve hayir.


  • wpi  (21.09.07 22:31:36) 
Zamanında parapsikoloji yi araştırmıştım. Daha doğrusu durugörü kısmını araştırmıştım. Bazı insanlarda diğer insanlardan farklı özellikler olduğunu doğrulayan yazılar okudum ve bu insanların ancak o özellikleri taşıyabilecekleri olgunluğa eriştiklerinde o özellikleri edindiklerini okudum. Özelliklerini halkın içinde ben Hero yum, ben geleceği görürüm diye yırtındıklarında o özellikleri kaybettiklerini de okudum. Hatta Nostradamus bu olgunluğundan dolayı geleceği, şifreli yazıları ile insanlara aktarmış olabilir dediklerinide okudum. Masal gibi oldu ama internette yazılanlar bunlar. Bazı çevreler parapsikoloji yi bilim olarak kabul ediyor, bazıları ise kabul etmiyor. Ama bu yönde çok fazla çalışmalar yapılmış ve yapılmakta. Telekinezide de böyle olgunluk meselesi olabilir. Bütün anlattıklarım saçma gelebilir ama birçok akademisyen bunun üstüne kafa yormuş.


  • sanio  (22.09.07 02:27:40) 
Bu özelliğe sahip insanlar sahiden var olsa ve belli bir olgunluğa sahip olsalar bencillik yapmazlardı, bunu insanoğlunun gelişimi için kullanırlardı eminim.


  • crown  (22.09.07 08:20:43) 
var yada yok demek insana kalmis olay ,inanc meselesi.İnanirsin veya inanmazsin cunku bilimsel bir kaniti yok.


  • erentun  (22.09.07 19:43:54) 
metafiziğe mistizme carta curta inanmayan biri olarak tek yapabilecğim bilimsel olarak yorum getirmek bu açıdan bakınca bir cismin hareket etmesi için gerekli bir enerji var bu enerjiyi insan üretebilir ama insan vücudunda bu enerjiyi radyodalgaya ona buna çeviren bi organ yok diye biliyorum maalesef. diyelim ki beyin bunu yapıyor ama bu durumda da yapabileceği hareketler vücudun ürettiği enerjiyle kısıtlı ki bunun tamamını radyodalgalarına çevirdiğini düşünsek bile. yani sen normalde kamyonları arabaları falan tek elinle kaldıramıyorsan ne beyin ne kalp ne pankreas gücüyle de bunu yapamazsın. syler ve peter a burdan selamlarımı sunuyorum.


  • zittirulp  (22.09.07 20:20:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.