[]

Provizyon İadesi

Merhabalar

Bir internet sitesinden laptop satın aldım, ve sonrasında yanlış ürün olduğunu farkettim ve iptal ettim. iptal edilmesine rağmen ürün bedeli kredi kartında 1 gün boyunca provizyonda kaldı ve sonrasında dönem içi işlemlere alındı. 4,699 tl lik bir bedel bu.

şimdi aldığım firmayı da bankayı da arıyorum; firma bankaya ilettik diyor, banka firmayla görüşün diyor.

bu paranın üzerine yatma olayları olmaz değil mi?

ne kadar sürede iade edilir bu meblağ

yardımlarınızı bekliyorum (özellikle bankacı arkadaşlardan)

 
aynı durumda benim de 1000 tl bir param var, internette yazanlara göre 30 günün sonunda geri yatıyor o para. "o 30. güne kadar ne yapsan boş" diyorlar.


  • ssiradanbirigibi  (14.02.19 17:23:46) 
başta çektiler tabii, o yüzden illa ki dönem içi işlemlere geçiyor fakat iade ettiklerinde

- 4,699
+ 4,699

gibi iki şey görmen lazım. 30 günle de ilgisi yok genelde 1-2 günde dönemiçi işlemlerde görüyorum bunu ben. Websiteleri garanti olsun diye hep "8 gün içinde geçer" gibi şeyler söylüyorlar. Daha geçen hepsiburada'dan para iadesi aldım, 1 gün içinde dönemiçi işlemlerde görebildim.

Burada tek sıkıntı, eğer ekstre tarihi geliyorsa ve iade gerçekleşmemişse ödemeniz gerekebilir. Öyle bir ay sonra iade edilen şeylerim oldu. (taksitli almıştım ilk ayı ödemiştim falan)
  • nhk ni youkosu  (14.02.19 17:33:03 ~ 17:34:19) 
tam 48 saat sonra iade gerçekleşti. merak eden arkadaşların da bilgisi olsun.


  • the master of apprentices  (15.02.19 10:08:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.