[]

deplasman mac bileti

PSV Eindhoven - Fenerbahce maci icin hollanda da yasayan ağabeyime bilet almak istiyorum. bir surpriz olacagi icin "oradan alsin" secenegim yok. futboldan cok anlamamakla birlikte deplasman maclarinda biletlerin evsahibi klup tarafindan satildigi bilgisine vakifim. fakat turkiyeden de bir sekilde bu bileti edinme olasiligim vardir (umarim) biletixi kontrol ettim fakat satmiyor. bazi seyehat sirketleri mac icin programlar yapiyorlar ama zaten hollanda'da oldugundan o da cozum degil. bir iki sirketi aradim nasil bilet temin ederiz diye ortalama 6 dakika beklemeden sonra bilemeyiz yaniti aldim.
bu bileti nasil nereden alabilirim?



 
maçtan önce sıkı şekilde antu.com' u takip edin gerek forumlar olsun gerek haberler olsun. içinde biletin de dahil oldugu programlar oluyor, genelde 1907 derneği ayarlıyor böyle işleri bir ihtimal o şekilde yapabilirsin.
ya da eger hollanda'da türkiyedeki gibi biletix gibi kurye ile bilet gönderen bir firma yapıyorsa satışları, bileti netten alıp abinin evine yollatabilirsin.

  • alwaysdrunk  (18.09.07 22:36:01) 
Fenerbahçe için ayrılan biletlerin satış duyurusu maçtan bir hafta yada on(10) gün önce www.fenerbahce.org veya www.antu.com adreslerinden yapılır.
Bir de söyle bir numara vermişlerdi Anderlecth biletlerinin satışında (bir nevi danışma telefonu sanırım);0 216 345 16 27

  • frown  (20.09.07 18:14:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.