[]

izmir adres sorma

"9 eylül üni. izmir meslek yüksekokulu buca eğitim fakültesi kampüsü buca"

üçyolda oturuyorum. şuna bin, şurda in şeklinde tarif edebilecek var mı?

bir de kaç dakika sürer otobüsle? (sabah 8-9 gibi gideceğimi de hesaba katabiliriz)

ya bir de üds için gidiyorum. yarım saat önce orda olsam iyi midir?

 
670 veya 270 e binersen, bucaya girdigin zaman "egitim fakültesi duragı"nda inersin, hiç zorlanmazsın sanırım. direk önünde iniyosun çünkü fakültenin.

yol bindigin duraga göre değişir ama tahmini 45dk filan sürer, ama çok da emin değilim trafik olacaktır o sabah. 1 saati gözden çıkar derim.

yine de o taraflarda oturup daha iyi bilenler varsa cevaplarlar. son soru için cevabım, ben biraz panik sahibi biri oldugum için yarım saat 40 dk once sınav yerinde olurum yerinde olsaydım, daha da gec kalma bence.. hem binanı filan bulacaksın daha...
  • miskinim  (18.03.10 16:28:41 ~ 16:35:05) 
ucyolda oturuyorsan yesilyurt buca minibuslerini öneririm. otobus cok dolu olacak o sabah, uzun sure bekleyeceksin. tecrube konusuyor.


  • atmacaged  (18.03.10 16:53:53) 
üçyol'dan 270 var sadece eğitimin önünden geçen. 670 geçmiyor üçyol'dan. biraz daha geri askeri hastanenin ordaki durağa yürürsen 670'e de binebilirsin. yeşliyurt - buca dolmuşu de üçyol'dan geçmez. o da bahçelievler tansaş'ın ordaki halı sahanın önünden geçiyor. ama minibüs de otobüs de dolu olur o saatlerde. çok dolu olur yani. binemeyebilirsin. gidiş de 45 dk filan sürer. ama otobüs de bekleyeceğini düşünürek çık evden.

eğitim fakültesinde de baya inen olur herhalde. zaten sınav günüymüş. heykeli biliyorsan ordan sağa dönünce ilk durak. bilmiyorsan da sorarsın artık birisine. inince dümdüz yürüceksin zaten tam karşında.
  • tepedeki psychedelic adam  (18.03.10 17:07:17 ~ 17:11:46) 
yeilyurt dolmuşuna bin bence. ama dedikleri gibi, tam önünden geçmiyor. "eğitim fakültesinden hemen önce bi heykel varmış" de, orada in. oradan yürüyerek on dakika yolun var.

üds 9buçukta (ben de gireceğim) sekizde çık sen evden, işi garantiye almak en iyisi.
  • lovemyself  (18.03.10 20:02:56) 
aynı soruyu ben de sormuştum ama, bi türlü bakınız olarak veremedim. "ara"dan "buca eğitim fakültesi" yazarsan, senin soruyla benim soru çıkıyor.


  • lovemyself  (18.03.10 20:06:00) 
270, 670, yeşilyurt dolmuşu geçiyor eğitimin tam önünden. hatta 279 diye de bi otobüs var o da yeşilyurt - buca otobüsü ve dolmuşun geçtiği yerden geçiyor ama çok az geçiyor. ona denk gelmezsin zaten. yani heykelde inmene gerek yok hemen heykelden sonraki durakta inmelisin. ve bakınız da şöyle, diyezsiz git :) (git: 64859)
ona da cevap yazmışım hatta :)

  • tepedeki psychedelic adam  (18.03.10 20:33:36 ~ 20:35:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.