[]

Kis lastigi secimi

Lassa Snoways 4 91H M+S 294TL
GoodYear Ultragrip 9 91T 540TL
Michelin Alpin 5 91T 500TL
Continental WinterContact TS860 -400-500TL arasi olsa gerek
Petlas Snowmaster

Arac 2014 Toyota Corolla.
Genelde istanbulda kullanilacak. belki eskisehir gelecekte.

kardan ziyada islak zeminde daha cok kullanilacak gibi geliyor bana. o yuzden cok para gommeye gerek yok gibi de dusunuyorum, almisken iyisini alalim diye de.

 
conti


  • mikahakkinen  (27.11.18 14:38:23) 
Adac testinde conti 1. Ultragrip9 2. Istanbul fazla soğuk olmayacak muhtemelen, o yüzden parana göre düşün. Soğuk bir yerde yaşıyor olsaydın kesin conti tavsiye ederdim. Bende michelin var memnunum. Testte de ıslak performansi en yüksek conti.
www.adac.de

  • karacigerim vur kadehlere  (27.11.18 14:42:46) 
Kış lastiği aşırı önemli bir şey. Bütçe ile alakalı. Lassa ve Petlas yarı fiyatına diğer markaların yaptığı işin 4'te 3'ünü yapabiliyor. O nedenle bütçe önemliyse bu ikisinden biri.

Bu ikisini de kullandım. Petlas daha zorlu koşullarda bir tık daha iyi Lassa Snowways'den. Fakat bende halihazırda Snowways var. Verdiğin paranın karşılığını veriyor, İstanbul şartlarında kış lastiğinin gereklerini yerine getiriyor.
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (27.11.18 17:31:33) 
oetlas snowmaster var bende, gecen kis boluya filan gittim bana misin demedi baya iyi performans gosterdi. bir iki kez de don tutmus yolda performansini gordum, yine fena degildi.

para sorun degilse > goodyear
f/p onemliyse > petlas
  • fakyoras  (27.11.18 18:27:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.