[]

İlginç Ürün Arayışı

Merhaba sözlük ahalisi;

Ben Hollanda'da yaşıyorum,okulda bir projemiz var ve gerçek bir şirket kurup,bir ürün ithal edip(Hollanda Pazarında olmayan) burada satmamız gerekiyor ama ürün arama kısmında biraz çıkmaza girdik grup olarak.Sizlere sormak istediğim ise şu,kullanışlı ve sadece Amerika veya başka değişik bir ülke menşeili(Avrupa ülkelerinde olmayan) yenilikçi ürünler biliyor musunuz? Biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

P.s:Ürün Türkiye pazarından birşey de olabilir.Tek şart aradaki ithalat anlaşmasının Business to Business olması,yani şahısla ticaret yapma şansımız yok.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler

 
biraz daha ucuz ve böyle abidik gubidik birşey lazım.

Örneğin,bizimle ticaret yapmayı reddedene kadar almak istediğimiz ürün katlanabilir bir su şişesiydi.Süper dayanıklı,carbonfiberden mi ne yapılmıştı.O tarz birşey lazım..

Ama yine de teşekkür ederim.Önerilerim arasında götüreceğim gruba
  • Gkcn  (10.03.10 22:08:11) 
tayland menşeili ilginç ucuz birşey biliyorum. tanesi 3-4 lira gibi bişeye denk geliyor diye hatırlıyorum. videoları izle anlarsın.

www.skylanterns.net
  • naharir  (10.03.10 22:15:09) 
doguda el işi yapan halk eğitim merkezleri var. üretiyolar satyolar böyle. oralara bi başvurun. araya şirket bulunur ürün bulunduktan sonra ama gerek kalmaz gibime geliyor. bu arada bunlar eşarptır dantel işidir kilimidr herşeyi üretiyolar


  • rereroro  (10.03.10 22:16:24 ~ 22:17:03) 
Bence budur;

www.youtube.com
  • serhenk  (10.03.10 22:18:22) 
Hollanda pazarını bilmiyorum pek ama defne sabunu veya nar ekşisi olabilir. Onlara hitap edecek şeyler bunlar bildiğim kadarıyla.


  • endless dream  (11.03.10 08:46:26) 
Zannederim derdinize derman olabilirim. Phoenix'ten Atlanta'ya us airways ile ucarken yol bitmiyor diye alisveris katalogunu hatmetmistim ve hollanda'da (hatta amerika disinda hicbir yerde) bulunmayan onlarca urun oldugundan eminim. Cok orijinal seyler (tabi gercek hayatta ne kadar gerekli, tartisilir) var. Kapitalizm sagolsun adamlar orijinal r2 d2 bile satiyor. Mesela bir urun vardi sisiriyorsun sonra ona sarilip yatiyorsun ucakta... Ben size katalogun linkini vereyim. ilk sayfalarda parfum, saat, vs. gibi rutin seyler var ama sonlara dogru cosuyor, orijinal urun dolu... Siz incelerseniz eger, tahminimce onlarca alternatif bulacaksiniz. Sonra ilgili urunu google'dan falan aratip ureticiyel irtibata gecersiniz.

skymall.shoplocal.com
  • thunder thunder thunder thundercats  (11.03.10 09:43:36 ~ 09:49:49) 
gırgır satın, dolma sarma makinası satın, limona saplayıp limonun suyunu çıkarma aleti satın.dikiş iğnesine iplik geçirme hedesi satın.
bunlar antin kuntin değişik şeyler. misal davul fırın. süper ısınır, güzel ve çabuk pişirir.

  • icemanr  (11.03.10 11:48:01) 
meyve sebze soyma aleti var mı hollanda'da? :P şaka bir yana www.thinkgeek.com ürünlerine bakabilirsiniz


  • yuto  (11.03.10 20:29:31 ~ 20:31:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.