[]

silivri'den taksim'e en nasıl gidilir?

iett'nin sitesindeki "oraya nasıl giderim" servisi söylemek istemediği için buradan yardım alayım dedim. silivri'den taksim'e nasıl gidilir?




 
silivri'den bildiğim kadarıyla yenibosna'ya kadar otobüsler var. koçtaş'ın oraya kadar. oradan sonra da yolun karşı tarafına geçip, biraz yürüyüp taksim otobüsü bulabilirsiniz. muhtemelen avcılar tarafından taksim'e gelen otobüsler olacaktır, oradan geçenler de. tabi emin olmadan yola çıkmamak lazım.


  • pomolilik  (06.03.10 13:04:35) 
silivride iett hatları var mı bilmiyorum; ama mavi otobüslerle yenibosnaya kadar gelip oradan geçen onlarca taksim otobüsünden birine binebilirsiniz.

yada avcılar'a kadar o mavi otobüslerle gelip.sonra metrobüsle m.köy'e oradanda metroylan taksim'e en rahat seyahatinizi yaparsınız.
  • cruex  (06.03.10 13:05:23) 
bence avcılar a kadar otobüsle gel, sonra metrobüse bin. en rahat bu şekilde gidersin.. yanına bir kitap falan al, yolda okursun. en az yarım saatin metrobüste geçecek çünkü.


  • vita vinum est  (06.03.10 15:40:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.