[]

Acilen Kitap Okuma Listesi Tavsiyeleri Bekliyorum

Dostlar Merhaba,

Yoğun geçen 2 yılın ardından tekrardan okumalara başlamak istiyorum,

Biraz okuduklarımdan bahsedecek olursak şu zamana kadar dünya klasiklerinden fazla okumadım. Genel olarak fantastik ve bilim kurgu kitaplarının serilerini devirdim.

Zaman çarkı, vakıf,otostopçunun galaksi defteri,Dune, Diablo, Kara Kule ve metro serilerini bitirdim ,

Arasıra da tek kitaplardan bir kuple almışlığım var, türk yazarlardan da murat menteş ve hakan günday kitaplarının çoğunu okudum.

Lakin yaş 30 oldu, artık dünya klasiklerini hafiften okumam gerektiğini düşünmeye başladım. hatta kırmızı kedi yayınevlerinin bazı çevirilerinin de güzel olduğunu duydum.

Şimdi modern dünya klasikleri diye bir şey de boy gösterdi.

Kitap sitelerinde kendimi kaybediyorum, bu yüzden bu yolda bana yol gösterecek tüm önerileri dikkate alacağım.

Huzurlu Saatler !

 
karışık

Onca Yoksulluk varken- Emile Ajar
Milan kundera- Gülünesi aşklar
Erich maria remarque- Batı cephesinde yeni bir şey yok
Gonçarov-Oblomov
Michael Ende-Momo
Herman merville- Katip bartebly
Tanpınar -huzur, saatleri ayarlama Enstitüsü, mahur beste
  • Amaranta ursula  (09.07.18 00:55:35) 
batı cephesinde yeni bir şey yok +1
varolmanın dayanılmaz hafifliği
aylak adam
  • high hopes of the sozluk  (09.07.18 01:12:05) 
@Amaranta ursula , @ high hopes of the sozluk teşekkürler. Kenara yazdım .


  • kaosu  (09.07.18 12:53:36) 
Up !


  • kaosu  (09.07.18 16:20:02) 
kara kule serisini okuduysanız aynı yazarın tılsım ve kara ev kitaplarını da okumanızı tavsiye ederim, bağlantılılar.


  • yemrem  (09.07.18 16:57:51) 
teşekkürler, inceleyeceğim.


  • kaosu  (09.07.18 18:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.