[]

bünyesinde "çocuk tiyatrosu" barındıran bir belediye gören eden var mı?

aynen başlıkta yazdığı gibi efendim.




 
Hangi il için?


  • endless dream  (28.02.10 15:20:56) 
endless il yada ilçe farketmiyor. sadece telefon vs. ile arayip sorumlu kişiden bazı bilgiler ve yardım almak isteyeceğim o kadar. herhangi bir yer olabilir.


  • papitheclown  (28.02.10 15:32:32) 
bahçelievler'de varmış sanırım.

bahcelievlerkulturmerkezi.blogcu.com
  • pomolilik  (28.02.10 16:59:01) 
bakırköy belediye tiyatrosunda çocuk oyunları sahneleniyor. ama çocuk tiyatrosu dedğiniz başka bir şeyse onu bilemem: bbt.bakirkoy.bel.tr


  • nerede o eski bayramlar  (28.02.10 17:08:51 ~ 17:09:02) 
bahsettiğim hem büyükler tarafından çocuklar için hazırlanan oyunlar yapan bir tiyatro hem de çocuklar tarafından sunulan oyunlar yapan bir tiyatro. ve belediye bünyesinde olacak.


  • papitheclown  (28.02.10 17:21:30) 
biz kukla tıyatrosu yapıyoruz ornegın, ısteyen beledıyelere. cocuklar ıcın.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (28.02.10 18:14:07) 
Aşağı yukarı bütün şehir tiyatrolarının çocuk tiyatrosu departmanı var ve şehir tiyatroları belediyelere bağlı. Örneğin:

www.ibb.gov.tr
  • martha  (28.02.10 20:24:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.