[]

xiamomi mi max 2
merhaba bu telefonu kullananlar özellikle tek elle kullananlar sizce tek elle kullanılır mı özellikle ekranın en soldan en sağa geçişlerde ve tamamıyla tyek elle kullanılacak. bulunduğum yerde ürünü deneme şansım yok.

Tek elle kullanmak mümkün değil. Arkadaşımda var, birkaç gün denedim.
- battal gemalmaz
(10.06.18 20:01:51)

yazı yazma harici tek el ile kullanıyorum yazarken tek el mümkün değil. Çok memnunum hayatımda şarj olayını düşünmediğim ilk telefon oldu
- gozu acik sevisen yahudi
(11.06.18 01:30:39)

Tek elle kullanmak mümkün ama doğal haliyle değil. Linkteki ürünü alıp kılıfa monte ettim, birkaç denemeyle kendime göre ideal yeri buldum ki tek elle kullandığımız için kesinlikle telefonun ortası değil. Şarjını oyun oynamamaya rağmen 1 günde bitirecek yoğunlukta kullanınca (8-10 saat kullanım gibi) parmaklarda ağrı ve sızı olabiliyor sanıyorum ağırlığından dolayı aletin. Yine de kesinlikle tavsiye ederim almanızı, telefona bakış açınız dahi değişiyor o kadar etkili.
www.spigen.com.tr
İndirime giriyor farklı sitelerde özellikle Hepsiburada'da. 30 papel ve altına denk getirmek kolay.
www.spigen.com.tr
İndirime giriyor farklı sitelerde özellikle Hepsiburada'da. 30 papel ve altına denk getirmek kolay.
- crostata
(11.06.18 01:50:47)

yazı yazmanın problem olacağını sanmıyorum çünkü t9 klavye kullanacağım zaten. cevaplar için tesekkürler.
- costgrande
(11.06.18 03:11:00)

ben tek elle kullanamıyorum. fakat onun dışında f/p olarak çok iyi bir telefon diyebilirim. bu arada nfc yok bilgin olsun.
- povero
(11.06.18 12:17:55)
1