[]

danışmanlık

şimdi varsayımsal olarak sorular soruyorum kursam neler yapmam gerekir onu az çok planlamaya çalışıyorum


diyelim ki bir yurtdışı eğitim danışmanlık şirketi kurduk ama resmi olarak kaydını yaptırmadık çünkü aslında yurtdışından yönettiğimiz için türkiye içinde kaydettirmedik bu noktada müşteri açısından bakınca güven problemi çıkar elbette yasal olarak böyle bir iş yapıp peki freelance gibi okutarak hiç kayıt yapmadan yapmak mümkün olur mu? güven işini bir şekilde hallettiğimizi varsaysak?

 
müşteriyi bulabilirsen ve piyasa şartlarına göre biraz daha ucuz olursan (güveni bir şekilde hallettiğini varsayıyorum) neden olmasın, eğer sürece hakimsen ve bunu karşı tarafa ispatladıysan yapabilirsin. Gelen para hesaba kişisel havaleli ve faturasız olur. Çok yüksek miktarlar olmadığı sürece bu sorun olmaz.


  • facebook  (29.01.18 07:33:27) 
daha türkçe cümle kurmayı beceremiyorsun. bırak, kurma şirket filan. bir yanlışlık yapıp danışana yazık.


  • cagdas donem kuramcisi  (29.01.18 09:23:09) 
önce müşteriyi bulun gerisi gelir. kayıtsız da yapabilirsiniz daha sonra yakalandığınızda gelecek vergi cezasını göz önüne alırsanız elbette.

o yüzden kayıt dışı iş yapmayı önermiyorum.
  • ozdek  (29.01.18 12:21:02) 
teşekkür ettim facebook ve ozdek

@cagdas donem kuramcisi nasıl bir mutsuz yalnız insansan artık bilemiyorum. cümle kuramadığım kanısına varmışsın bir de nefret kusuyorsun alt tarafı gecenin bir yarısı yazdığım bir sorudan dolayı. sana iyi eğlenceler. uzaklardan insanların önemsemeden yazdığı şeyleri de değerlendirmek çok basit değil mi eğitim seviyeleri nedir neler yapıyordur bu insanlar diye merak etmeden
  • isvicre rakisi  (29.01.18 17:42:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.