[]

Anime tutkunları

Arkadaslar her hafta naruto ve bleach beklemekten sıkıldım, kenshin,death note,samurai champloo,elfenlied(ki fransız filmi tadındadır bilen bilir ),hellsing ( hersingu mu demeliydim yoksa ) gibi anime dizileri izledim.

1.Anime tavsiye edebilecek şunu izle bunu izle gibi fikirleri olan var mı?
2.Elinde anime olup satmak isteyenler var mı,arşivim bu şu paraya satarım diyen varsa istanbul için kargo ücreti de benim olmak üzere bir şekiller yapabiliriz.
3.Aynı şey filmler içinde geçerli.

 
full metal alchemist diyorum,
izlemdiysen ben de var, mesaj atabilirsin.

  • sathaner  (05.09.07 15:46:44) 
siz de en iyileri izlemişsiniz zaten ama elfenlied'den sonra hafif kaçabilecek olsa da oldukça, değişik bir tat için, chobits'i tavsiye edebilirim.. (gerçi ben death note vakasından sonra beğenemiyorum hiçbir anime'yi..)


  • vercingetorix  (05.09.07 15:59:04) 
Bir de şöyle öneriler var, işine yarar.

(git: 8888)

(git: 7054)
  • sathaner  (05.09.07 16:27:20) 
eğer izlemedinse, noir ve berserk adlı iki anime de güzeldir.

noir için: #803482
berserk için: #1479899
  • gozupek  (05.09.07 19:01:28) 
elfen lied'in göğsünün üzerine koyduğu o ağır taşı hala kaldıramadıysan
excel saga.
gül eğlen coş biraz. yazık değil mi bizlere :)
  • can see  (05.09.07 21:56:41) 
youtube'dan "magic knight"ı takip edebilirsin, diğerlerinden daha fantastik ve de kısa (20 bölüm)


  • ermanen  (05.09.07 23:32:12) 
  • hlathguth  (06.09.07 00:53:01) 
tabii ki cowboy bebop

bu arada yeni çıkmaya başlayan hellsing ova'larına da başlayabilirsin. zaten üç bölüm hellsing'in mangasına daha yakın; ovaların güzelim punk müzikleri yok ama senaryo daha oturaklı.

uzun dizileri sevmiyorsun sanırım; ama aksiyse one piece
neon genesis evangelion ayrıca.

bir de elfen lied'in kanlı ortamını sevdin madem blood+ ve gants(böyle mi yazılıyordu hatırlayamadım şimdi).
  • s renovation  (06.09.07 16:24:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.