[]

film adi soruyorum, silmicem

piyanistin biriyle ilgili bi film vardi, galiba cine 5 te gosterilmisti cok eskiden, yine de kanal konusunda yaniliyor olabilirim.
konusu soyle bir sey:
bir piyanist genc var, yetenekli, hatta hocasi mi bisiyi var kendisine tavsiyede bulunan. bu bir konsere hazirlaniyor galiba, rachmaninoff calacak diye kalmis aklimda. ne calacaksa artik zor bir eser, hatta bu konser oncesinde gozlugunu cikarip kenara koyuyor, sonra basliyor calmaya, fakat hatirlamadigim bi sebepten bayiliyor. sonra ne oluyor bilmiyorum, deliriyor sanki, tedavi goruyor da olabilir bi sure, sanki piyanolara da yaklasamamaya basliyor, ya da yasaklaniyor calmasi, oyle bi piyanosuz donem geciriyor. goren de deli oldugunu dusunuyor zaten, tesadufen piyano olsa cevresinde yaklastirmiyolar. sonra bunun takildigi bi restoran gibi bir sey var, ucuz bir yer olsa gerek girmesine izin verdiklerine gore. galiba hep restorandaki piyanoyu calmak istiyor ama anlamiyor kimse, deli diye, kimi dalga geciyor, kimi merhametle yaklasiyor... bi gun bu piyanoyu bos buluyor, bir flight of the bumble bee dokturuyor amcam, tum restoran "oha falan" oluyor, boyle "kim lan bu" diye bakiyorlar, ondan sonra da o adam o restoranda calmaya basliyor, hatta galiba restoranda calisan bir kadin sevgilisi oluyor ya da evleniyorlar.
yalniz nasil bitiyor fikrim yok...
bu filmin adini hatirlayan var mi? cok unlu de olabilir...

 
shine?


  • 7th son of a 7th son  (10.02.10 23:48:57) 
shine filmin ismi.


  • elcucu  (11.02.10 07:53:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.