[]

Çok Acil Yalan Bulun

Anne'ye türetiliyor.

Senaryo:

Akşam Okan Bayülgen'in programına 4 kız ve 1 erkek gidiliyor. Sonrasında kızlardan birinde kalınıyor.

Aslolan:

İki sevgili birlikte bir gün geçirmek istiyor.

Son Dakika Golü:

Anne, kızların cep numarasını istiyor. Kızların üçü de İstanbul'un alakasız semtinde oturan ve o saatlerde bizimle birlikte olamayacak kişiler. Ne yapalım, nasıl çevirelim? Anne esasoğlanı tanıyor biliyor, numarası vs var ama sonuçta işin içerisinde kızlarda kalmak var diye izin alındı.

 
"Anne ben senin gözü kapalı güvenebileceğin kadar emin, iyi yetişmiş, ahlaklı, dürüst bir insanım... Bana inanmıyor musun?"

Bu durumda kullanılabilecek yalan budur. Ama insanın kendine yedirebilmesi önemli tabi... Bol şans...
  • lazor  (06.02.10 12:51:05) 
soyle ki,

aksam 10-11 civarinda disarida olun.
yalani soyleyen kizin bi kiz arkadasini veya erkek arkadasinin herhangi bir kiz arkadasini bi on dakikaligina disarda yaninizda olmak icin ikna edin.

anne sizi aramadan siz anneyi arayin kalabalik bi ortamdan. (ister okanin program saati, ister baska saat) cok rahat konusun, gulun edin, selami var "ayşenin fatmanin xin de sana anne" diyin. hatta o sirada kizlardan biri bagirsin "selam söööyleeeee" diye.
(not: o kiz arkadsin numarasini verin, nasilsa aramaz onu geri anne)

kissadan hisse: yalan kotu bisey ama bazen elzemdir.
  • la traviata  (06.02.10 12:51:12 ~ 12:51:32) 
fanınızım, başka yok mu?

bu arada kızlardan herhangi birini o saatte alıkoyamayız çok ters bir gün.
  • erobur  (06.02.10 12:53:33) 
disko kralına gidiyoruz diye yalan söyleyecekseniz,okanın programında olabilmek için çok erkenden stüdyoya girmeniz lazım bunu göz ardı etmeyin.program sırasında cep telefonlarınızı kapatmanızı isteyeceklerdir.bu yüzden annenize telefonlarımızı kapatmak zorundayız falan deyin.böyle ayrıntılarla telefon açmaktan yırtarsınız.saat 8-9 gibi herhangi birinden bile annenizi aramasını isteyebilirsiniz.o sizi geri aramaz.sonra da telefonunuzu kapatın.ayrıntılara önem vermek sorundasınız:))
bi de tabii ki disko kralını sözlükten ve internetten takip edin.yalanınız ortaya çıkmasın

  • böhü  (06.02.10 13:01:47) 
@böhü

çok teşekkürler. ilettim ancak esaskızdan, yaa hiçbiri tamam budur dedirtmedi bana. tarzı bir cevap geldi.

annenin, oo piti piti yapıp kızlardan birini aramasını bekliyor sanırım.
  • erobur  (06.02.10 13:05:03) 
disko kralını izlemiyorum ama bildiğim kadarıyla 3-4 gibi bitiyor. anne kişisi de bunu bilirse yatar uyur o saate kadar beklemez.


  • matilda  (06.02.10 13:22:05) 
@matilda
sorun 12 den öncesi.

  • erobur  (06.02.10 13:23:39) 
Zaten yayında olacaksınız. Telefonu kapatmamız istendi desin. Program reklama girse bile orda konuklarla falan konuşmaya, ayarlar yapılmaya devam ediliyo desin. Stüdyo yönetmeni istedi biz naapalım desin.


  • matilda  (06.02.10 14:05:52 ~ 14:18:20) 
O kızlardan biri ben olabilirim. Sahip olmam gereken ismi ve ne dememi istiyorsanız bunu belirtin, size telefon numaramı vereyim. Annesi ararsa sakin sakin istediğinizi söylerim.


  • endless dream  (06.02.10 15:24:29) 
(bkz: telekonferans)


  • serafettinn  (06.02.10 17:47:19) 
annen iyi ki kızın ev numarasını istememiş. Neden bu kadar acemice yalanlar söylüyosunuz? Annen de farkındadır aslında herşeyin.


  • beltedmanatee  (06.02.10 20:00:03) 
ne kadar klişe yalanlar bunlar :)

diğer 3 kızı ayarlasa da kızlar yanındaymış gibi idare etse olmuyor mu?
  • jeanne hebuterne  (06.02.10 20:06:03) 
efendim hepinize çok teşekkürler, çeviremedik olayı özetle. beni acemi yalanlarının içine katmayan sevgilim esaskız kişisi de batırdı olayı, riski göz önüne alamadı tabii sonrasında.

lazor
la_traviata
böhü
matilda
serafettinn
beltedmanatee
jeanne hebuterne

çok teşekkürler.

endless_dream'e ise güvenip işbirliği teklifi ettiği için özel minnet duyuyorum.

yakında bir sonraki hafta bu işi nasıl kotarırız adlı bir duyuru açacağım. kendinize iyi bakın.
  • erobur  (06.02.10 20:36:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.