[]

Belediye rayiç bedel vermeyebilir mi

şimdi mevcut inşaat firması ile belediye arasında sorun var ve belediye inşaat şirketine rayiç vermiyor satış yapamasın diye ama ben daha önce satış aldım şimdi de satmak istiyorum. 2 ay öncesine kadar rayiç veren belediye telefonla sorduğumda rayiç vermediğini söyledi.

inşaat şirketi ile belediye arasında alacak verecek olduğundan belki bunu inşaat şirtketine yapabilir ama benim bireysel başvurumu engelleyebilir mi ? veya bunu yazılı dilekçe ile istesem işleme almaz yine vermiyorum diyebilir mi. sonuçta tapulu malım kaldı ki ipoteğe vericem rayiç lazım desem de mi vermeyecek böyle bir yetkisi var mı ? yani inşaat şirketi ile sorun yaşaması benim rayic almamı etkiler mi


 
Avukata danışmanızda fayda var. Bunun hukuki prosedürü neyse uğraşıp almaya çalışırsınız.


  • idexo  (29.10.17 17:37:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.