[]

tıp okuyoruz

bu yıl işin içine daha sağlam girdiğim bir yıl olacak.

akademik anlamda kendimi eğitmem için neler okumamı önerirsiniz? ve bu eğitim sürecinde nasıl bir yol izlemeliyim; işte suradan su makaleleri takip et, burdan bunu oku, hastanede şöyle davran şunu yap gibi öneriler bekliyorum.

ve biliyoruz ki birçok kaynak İngilizce, ingilizcem halen çok yetersiz. bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim?

bir de cecil- dahiliye ve aliksanyan- propedötik pdf' i olan varsa, link yollarsa çok güzel olur.

iyi geceler<3

 
Hastalıkları hasta üzerinde görmek çok daha kalıcı ve öğretici oluyor. Hasta takip edebilirsin.

Facebook'ta Acil Hekimine Tüyolar diye bir grup var. Fakültede üstünde fazla durulmayan konularda hekimler paylaşım yapıyor. Orayı takip edersen fakülte hayatında nelere dikkat etmen gerektiğini, neleri atlamaman gerektiğini öğrenebilirsin.

Yine facebookta Hüseyin Oflaz var. Kardiyolog kendisi. Hekimlik adına çok güzel öğretici paylaşımları ve klinik anlatımları var.

Kitap olarak her stajda bir şeyler söyleyecekler, önerecekler zaten.
  • premium hayat yan gel yat  (08.09.17 01:25:34) 
İngilizce konusu için geldim; yeterli veya değil demeden içine girmek, üstüne gitmek lazım. Basit olgu sunumları incelenebilir, yayın okunabilir Türkçe yayınların İngilizce özetleri okunabilir bakarsınız hangi kalıp neyle karşılanmış. Açık dersler var İngilizce, bu da dinleme için faydalı olabilir. Kısacası önce bildiğiniz bir şeylerin İngilizcesi ile ısınma turları atıp sonrasında kendinizi doğrudan İngilizce kaynakların ortasına bırakmanızı öneriyorum.

Kolaylıklar!
  • olanlaolunmaz  (08.09.17 01:48:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.