[]

kiracı tahliyesi avukat arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi?

Kiracımızın sözleşme ile aynı tarihte imzalanmış, çıkış tarihinin boş olduğu tahliye taahütnamesi var. dipnot: kiraları elden veriyordu. bu aşamada ne yapmalıyız, nereye başvurmalıyız? ayrıntılı bir bilgi verirseniz çok sevineceğim.




 
benzer bi olay benim de başımdan geçti. kiracı ile anlaşıp 2 hafta içerisinde tahliyesini sağladım. ama bu süreçteki sinir stres yetti.

"tahliye tahattütnamesi" kira sözleşmesi ile aynı tarihte imzalandıysa yasal olarak geçerli değilmiş. tahliye tahattütnamesinin imza tarihinin en az bir ay sonra olması gerekiyormuş. bir daha tahliye tahattütnamesi imzalatırsanız tarih kısımlarını tamamen boş bırakın.

kiraları elden vermesi iki taraf içi de sıkıntı. ben ev sahibine 1 senelik kirayı peşin verdim. benden daha pahalıya suriyeli aile buldu. beni çıkartmaya çalışıyor dese ne yapacaksınız? bir tanıdığım mahkeme kararıyla 1 senedir kira vermeyen işyerindeki kiracısını çıkarttırdı. adam elden 55 bin lira para verdim mağdurum diyor hala sorun çıkartıyor. adam dükkanına gidemiyor.

kiracı tahliyesi için başvurulması gereken yer mahkeme. ancak bu adım çok yavaş ilerleyecektir. kiracıyı evden çıkarırsınız ama 1 sene de mi 2 sene de mi belli olmaz.

benim tavsiyem kendinizi ezdirmeden çok zarara uğramadan mümkün olduğunca kiracı ile anlaşıp çıkartmaya bakın.

ayrıca ekşiduyuru arama kısmından da arama yaparsınız subjektif bir çok yoruma ulaşabilirsiniz.

geçmiş olsun.
  • tavish11  (07.09.17 02:10:18 ~ 02:11:04) 
tarihsiz belgeler, türlü türlü usülsüzlükler. Yapmayın beyler, ayıptır.
boş senet de imzalatın ne olur ne olmaz lazım olur depozito niyetine.

  • cursor  (07.09.17 02:32:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.