[]

Free Shop ile Hangi İçkiyi Getirteyim?

Sheridan's ile Baileys arasında kaldım. Bir tanesini arkadaşıma kakalayabilirim, ancak sınır nedeni ile hangisini getirtebileceğime karar vermeye çalışıyorum.

1- Hangisini getirtsem TR bazındaki fiyatlara göre daha çok kar ederim?
2- Likör mü gelir lan denyo diyeniniz var mı? Chivas mı söylesem?
3- Kararsızım yahu:/

(Polonya->Atatürk Hava Limanı)

 
ben olsam kesinlikle sheridans getirtirdim. iki üç şişe ile uçağa da binebilir gayet çoğu zaman kontrol bile edilmiyor. hatta almadan önce duty free de ki elemanlarla konuşsun. sorun çıkarsa geçirmek için pasaport bile bulurlar.


  • combofix  (27.01.10 01:42:16 ~ 01:43:26) 
bence baileys alcagina Amarula al... hem daha degisik hem "bence" daha lezzetli, hem de daha cok kazandirir sana. 14 euro idi sanirim turkiye free shopta 1 litresi. migrosta 50 lik 55 lira idi... rakamlarda ufak sapmalar vardir buyuk ihtimalle ama ben "amarula"ciyim sonuc olarak... tadindan suphelerin varsa "baileys" seven onu da sever diyim...o ayarda.

bir de bildigim kadariyla turkiye sinirdan istedigin kadar alabiliyosun... yanlis miyim acaba? yanlisim sanirim lan oyle sey mi olur dimi.
  • dirtyfrank  (27.01.10 01:57:33) 
o içki limitleri bi şişeye kadar düştü galiba. çok da ümitlenmeyin litrelerce alkol konusunda.

chivas 18-21 olaiblir ?
  • bryan fury  (27.01.10 08:02:31) 
%22 ye kadar alkol ıhtıva eden ıckılerden 2 sıse %22 ve ustu sadece 1 sise alinabiliyor. bilgi vermek acisindan.


  • thefin  (27.01.10 10:51:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.