[]

İngiltere'den ödeme almak hakkında

Daha önce sorulmuş ama güncel methodlar konusunda bilgisi olanlardan görüş almak istedim.

Freelance iş yapılan bir şirket var. Normal şartlarda paypal ile ödeme yapıyor ama malum güzel olan herşeyi sonlandırmakta üstümüze yok.

Şimdi bir yol olarak western union ile çözelim dedik. hatta gönderene çıkarılan masrafa da tamam dedi karşı taraf. lakin onda da ödeme türü sadece dollar veya euro olduğu için ve karşı taraf sanırım debit card ile para aktardığı için western union bunu orada bayağı düşük bi kurdan TL ye çeviriyo ve kayba uğramış oluyorum.

Hatta ben adama ikinci bi defa ücreti Euro olarak söyledim ve Euro olarak göndermesini rica ettim ancak sanırım gene debit cardından çektirdiği için parayı Western Union Euro olarak gönderilmesine müsade etmemiş.
(Halbuki ben adam orada nasıl bu döviz bürosu olayı bilmiyorum tabi ama gider elindeki parayı Euroya çevirir Western Uniona da o şekilde verir diye düşündüm ama olmadı olamadı bu konu)


Benim işverene önerebileceğim başka bir yöntem mevcut mudur önerilerinize açığım. Payoneer e denk geldim ama adama ya sen şimdi payoneer oluştur oradan halledelim gibi bişey söylemek nasıl olur onu bilemedim. Bu arada paranın Türkiye'ye döviz olarak girmesi gerek bunu sağlayacak bir ödeme kanalı nasıl kurulabilir a dostlar?

 
skrill


  • pgup  (03.08.17 22:17:36) 
payoneer de döviz olarak almana müsaade etmiyordu sanırım. bir kez mesaj attım, benim usd hesabım da var, ona nasıl gönderirim diyerek, o kurdan göndermek mümkün değil dediler.
tr'ye tl gönderdikleri gibi bir izlenime kapılmıştım.

  • gkhncnzdgn  (03.08.17 22:21:16 ~ 22:23:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.