[]

iş yerindeki bilgisayar nakavt oldu. yerine ne alalım?

işyerindeki 10 senelik bilgisayar geberdi hepten. yerine acele bişeyler almamız lazım. bu bilgisayarda sadece logo muhasebe programı kullanılıyor, tv izleniliyor ve arada internete giriliyor, o kadar. ayrıca yeni bir makina toplarsak kendi hdd mizi kullanmak istiyoruz. hard diski yeni almıştık ve içinde kurulu halde logo programı var. şimdi tekrardan logo kurup şifre almakla falan uğraşmak istemiyoruz.

yani anlatmak istediğim, hard diski hariç olmak üzere düzgün ve uyumlu bir masa üstü toplamamız lazım. içine de ekstra olarak sadece tv kartı koymamız lazım. acil bi yardım edin hele duyuru bilgisayarcıları. saygı değer hekırlar. öpüyorum sizi.

not: belirtmeme gerek yok herhalde ama mümkün oldukça uygun fiyatlı olması arzusundayız.

 
hdd nin imajını alın once. sonra imajı tekrar cakarsınız. windoz donanım degisince calısmıyor.

ucuz diyorsan amd x4/x3 islemci takcan 2g ram yeter heralde. kalanını da sktret. anakartta onboard ekran kartı hayli hayli işini gorur.

edit: kibritsuyu calısmaz demıs ama ben imajını alıp tekrar kurunca calısır diye idda ediyorum[acronis true image ilen tabi].
  • bryan fury  (20.01.10 13:18:50 ~ 13:51:41) 
logoyu bilmiyorum ama genellikle bu dangalak muhasebe programları konfigürasyonu değiştirince demoya düşüveriyorlar. öyle harddiski alayım başka makineye takayım da kullanmaya devam edeyim diyemiyorsunuz. arıyorsunuz, yeni şifre verip aktive ediyorlar.


  • kibritsuyu  (20.01.10 13:22:00) 
www.thgtr.com

al hafız, en ucuzuddan ofis pc sis.
  • bryan fury  (21.01.10 08:13:00) 
çok acele olduğu için aldık bişeyler. bizim bilgisayarcı da toplayacak.

intel core2duo 2.8 ghz işlemci
lg dvd writer
300 watt kasa
asus motherboard (on board ekran kartlı)
kingston 2 mb ram

toplamı kdv dahil 550 tl falan tuttu. nasıl fiyat? (hdd ve tv kartı bizde olduğu için almadık)
  • hevipeyra  (21.01.10 10:31:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.