[]

Taksim'de otel tavsiyesi

Taksim'de nerede kalınır arkadaşlar? Bir hafta sonu için yurt dışından gelen arkadaşıma çok da pahalı olmayan bir otel tavsiye etmem gerekiyor. Temiz, uygun fiyatlı, merkezi, eli yüzü düzgün bir yer bakıyorum. Nereyi önerirsiniz?

Parası nispeten yüksek olan ama para verdiğine sonuna kadar değer dediğiniz yerleri de önerebilirsiniz, doğum günü için geliyor üstelik, o yüzden danışayım dedim.

Sevgiler.

 
yani parası uygun olsun, merkezi olsun diyorsan, Taksim Square iyidir efendim. ha ben 4 yıl önce kaldım hala yerinde mi bilmiyorum.


  • anconia  (19.01.10 22:35:33 ~ 22:36:33) 
  • dear god make me a bird  (19.01.10 22:36:04) 
nippon otel


  • oksecy  (20.01.10 00:42:29) 
lion brothers hotel uygunmuş fiyat olarak, temiz güzel falandır di mi?


  • christine  (20.01.10 08:40:33) 
pera tulip var, geçen ay fantastik bi kampanyayla geceliği 50eurodan veriyorlardı odaları booking.com'da..
hala devam ediyorsa harika bi otel her şeyiyle, tavsiye ederim..

  • erostrada  (20.01.10 09:25:34) 
Titanic de fena değil.


  • uzumlerin gazabi  (20.01.10 11:19:40) 
pera tulip'in fiyatları hiç fena gelmedi, kaliteli bir yere benziyor, tavsiyeler için teşekkürler.


  • christine  (22.01.10 09:20:34) 
londra hotel


  • isli lamba  (25.01.10 21:46:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.