[]

monster laptop

Uzun süredir oyunlardan uzak kalmış biri olarak, monster abra a5 modellerinden birini almak istiyorum. Kullandığınız yada önereceğiniz model var mı?( max 4000 civarlarında para vermek istiyorum) i7 şart mı, ssd gerekli mi, 8 gb ram yeterli mi ayrıca cevaplarsanız sevinirim .




 
bence pc toplamanız daha performansa yönelik bir hareket olur. gtx 1070 li bir canavar toplanır o paraya .


  • tukenmez adam  (13.06.17 22:34:15) 
ev dışında oynamazsanız masaüstü alın. yoksa da i7 şart, ssd gerekli, 8gb yeterli ama 16 daha iyi olur.


  • diffarentiationation  (13.06.17 22:55:54) 
masaüstü +1000

i7 olursa güzeldir ama 16 gb ram artık standart haline geldi gibi bir şey. benim 4 sene önce aldığım laptopumda 16 gb ram var. o zaman için çok iyiydi ama aradan 3 - 4 sene geçti.

yine de tekrar edeyim, performans açısından laptop masaüstünden geri kalır. aradan 2 sene geçtikten sonra masaüstünü upgrade ile bir iki sene daha düzgün şekilde kullanabilirsiniz ama dizüstünde bu imkan neredeyse hiç yok. eğer anakart uygunsa belki ram i yükseltirsiniz o kadar. ayrıca dizüstünde özellikle yazın ısınma sorunları performans kaybına sebep olur. performans kaybı ilk yıl yaşamazsınız ama sonrasında cayır cayır hissedersiniz :) oyun için kesinlikle ya konsol yada masaüstü.
  • issiz karga  (13.06.17 23:10:20) 
www.sinerji.gen.tr

Bence bundan al geç. Lan partilere gidiyor hafif ve küçük. Estetik. Her türlü götürür seni.
  • gozu acik sevisen yahudi  (13.06.17 23:39:54) 
Ssd oldukça bilgisayarın açılış kapanış süresini azalttı.
Dışarıda kullanacaksan laptop ve adaptör ağırlıkları önemli
Almışken i7 olsun
Ekran kartı önemli oyun için
  • kararsızataletfilozofu  (14.06.17 01:29:51) 
Monster kullanıyorum, 4 sene falan oldu. Kullandığım modelleri oyun için değil de ağır yüklü 3 boyutlu çizim, modelleme vs gibi programlar için kullanıyorum ve gayet memnunum. Kullanıcı desteği, müşteri hizmetleri açısından gayet iyiler, o yüzden tavsiye ederim.

Ben en son alalı bayağı bir zaman geçti, doları falan da hesaba katarsak fiyatları hakkında pek bilgim yok, lakin en az 8 gb, i7 ve gtx950 ekran kartı civarı bir şey olursa sıkıntı çekeceğini zannetmem. Ssd de olsun ayrıca, çok fark ediyor.
  • Kamyoncunun vitesi  (14.06.17 10:11:39 ~ 10:12:57) 
Araştırırkwn Dell inspiron 7567 modeli buldum. Fiyat performans bakımından özellikleri daha iyi. Ne dersiniz?


  • mc limon  (14.06.17 11:47:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.