[]

Modluğu kimler bıraktı?

Krem peynirden başka kim bıraktı?

Yüm mesajları ve duyuruları da uçmuş bu arada.


 
sitenin en altında yazıyor kim var kim yok.


  • nickimin hakkini veremedim  (05.06.17 17:45:25) 
ben bıraktım, sıkılmıştım.
normal halkın arasına karışayım dedim.

  • supermatik  (05.06.17 17:51:12 ~ 17:51:39) 
@doxanikee dostum sen de git adamla sıkıntını özel mesaj ile çöz ne diye duyurunun altında atar yapıyorsun demezler mi?

şu an için sadece krem peynir bırakmış gibi gözüküyor. aychovsky de bırakmaya niyetli. ilerleyen günlerde netleşir.
  • eeb  (05.06.17 17:52:21) 
bak doxanikee kardeşim, senin sinir katsayın artmayacak diye lastik gibi uzatılan bir konuya sessiz kalmak zorunda değilim. çünkü sakin bir duyuru kullanıcısı ve sağduyulu biri olarak art niyetli açılan herhangi bir duyuruyu bir diğerinden ayırabiliyorum. sıkıldım artık şu konuyu görmekten okumaktan, bunu da herkese açık bir platformda herkesin okuyabileceği şekilde belirtme özgürlüğüne sahibim. oldu mu hocam?

soru kendi içinde normal bir soru olabilir fakat ardından gelen tüm mesajları ve duyuruları da uçmuş bu arada yorumu benim için sorunun art niyetini belirleyen kıstastır. açıklama yapmamın tek sebebi de sana ne boşver tarzı cevabın esasen soruya cevap olmamasıdır. öptüm kib bye.
  • evde liyakat kalmamis  (05.06.17 17:56:04) 
aychovski bıraktı galiba.


  • himmet dayi  (05.06.17 17:56:18) 
baba jo ve ben bıraktık. Henüz silinmemişiz aşağıdan ama bıraktığımızı bildirdik, onaylandı ve dokunmuyoruz bir şeye.


  • aychovsky  (05.06.17 18:30:54) 
allah'ını seven olayı anlatsın :( noldu :(


  • nice tnetennba  (05.06.17 18:32:36) 
krem peynir'i hemen silip angelus'u almış admin asdfgasf
baba jo ve ayço duruyor orada halen.

  • cekilmis gayfe  (05.06.17 20:49:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.