[]

bonus amex hakkında

Yaklaşık 9-10 senedir kullanmış ve daha hala kullanıyor olduğum Bonus Gold kredi kartımla alakalı Garanti'den aradılar bugün. Harcamalarım için en uygununun Bonus American Express olduğundan falan bahsetti. İşte şartları sağlıyorsunuz, bu zamana kadar 5500TL'e yakın bonus kazanmışım falan daha fazla bonus vs. gibisinden söyledi bir şeyler. Bende akşama kadar müsaade istedim bilgi edinme adına.

Kartı kullanan arkadaşların fikrini almak istedim. Yurt dışında bir esprisi var mı? Bildiğimiz American Express kart değil sanırım çünkü yıllık üyelik ücreti 120-130 TL gibi bir rakam..

Teşekkürler.

 
Bence gerek yok.
Bende var ve hiç kullanmıyorum. Yurtdışında bile kullanmıyorum.
Çok lazımsa bonus platinium versinler.
  • interview with the vampire  (05.06.17 11:24:35) 
Eğer 10 senede 5500 tl bonus kazandıysanıız. 10 yılda 500 bin tl harcamışsınızdır kredi kartından nerdeyse. Böyle bir harcama yapan bir müşteriden hiç bir banka kredi kartı ücreti almaz. Alırsa da ararsın anında verirler geri.

Amex'i önermem çünkü Türkiye'de birçok yerde geçmiyor.
Eğer sık uçak yolculuğu yapıyorsanız . Miles and Smiles öneririm. İki kart birden veriliyor hem amex hem mastercard. Nerde hangisi geçiyorsa onu kullanıyorsun.
  • nuevo  (05.06.17 11:31:30) 
AMEX türkiyede hiçbir işe yaramıyor, yurtdışında da pek lüzumlu değil açıkçası yılın 6 ayı dışarıda değilsen. bende 3 senedir cüzdanda toz topladı.


  • varos cloudstrider  (05.06.17 11:37:21) 
@nuevo Yıllık ücret kesintisini her türlü yansıtıyorlar. Gözümden kaçtığı oluyor mesela bu yılın kesintisini nisan ayında cirolamışlar, bugün fark ettim ve aradım. 1 yıllık kullanım taahhüttü karşılığında geri iadesini sağladılar. Ben her sene bu ücretin iadesi için bu arkadaşları arıyorum. Bilmiyorum yansıtmadıkları müşteriler var mı ama bana her sene basıp geçiyorlar

Diğer önerin için; yılda yapacağım uçak yolculuğu(yurt dışı nadir) maksimum 10 olacağı için pek bir anlam ifade etmiyor sanırım.
  • ne bakiyon kardesimm  (05.06.17 11:49:48 ~ 11:52:41) 
Saka maka garanti miles and smiles olayini bitirecek sanirim. herkesi normal amex'e gecirmeye calisiyorlar.

bu arada hic bi ise yaradigini gormedim simdiye kadar.
  • brkylmz  (05.06.17 14:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.