[]

İş görüşmesi

Merhaba,

İş görüşmesinde şartlar, maaş, tatiller vs ne zaman konuşulur? Nasıl yaklaşmak gerek? Neye dikkat etmek gerek?

Bir arkadaşım geçen bir işe girdi konuşmamışlar 2 haftada 1 günmüş izni :/
Benim bu kadar kötü olmaz da hangi konularda dikkat etmeliyim?

Teşekkürler

 
şartları onların anlatması lazım ilk görüşmede. anlatmazsa en son sen sorarsın. "çalışma şartlarınız nasıl?" diye.

maaşı genelde onlara bırakmak lazım. çoğu yer ilk görüşmede maaş beklentiniz nedir diye sorar. en kötü ikinci görüşmede konuşulur o. onlar açar yani konuyu. üst düzey bi yer değilse zaten onlar için en önemli kriterlerden biri isteyeceğin maaş olacak açıkçası, o yüzden sorarlar.

ama şartları mutlaka sen sor. hafta sonu var mı, bayramlarda çalışılıyor mu, ofis olarak etkinlikler düzenliyor musunuz, vs.
  • nathanieltroy  (23.04.17 16:09:23) 
genelde bir kaç aşama sonra söylerler. ilk aşamada görüşürler, ikinci ya da üçüncü aşamada maaş konuşulur tüm görüşmelerden geçersen.


  • veritaslibertas  (23.04.17 16:11:37) 
Sonlara doğru sana muhtemelen sizin bizden beklentiniz nelerdir sorunuz var mı diye formaliteden bir soru gelecektir. O sırada çalışma günlerini, şartları, iş tanımını ve diğer aklına gelen her şeyi sorabilirsin.


  • tekila shot bardağı  (23.04.17 16:30:26) 
pozisyona dair tecrübeniz ve yeteneklerinizin uygunluğunun karşı tarafça anlaşılmasından sonra, mümkünse hemen, konuşulmalı bence. maaş, izin, haftalık çalışma günü, fazla mesai sıklığı, zam gibi konularda soru işareti kalmamalı. tüm şartları kabul etmek zorundaysanız bile öğrenin.


  • zgrydn  (23.04.17 16:30:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.