[]

Kas Seyirmesi ve Anksiyete Bozukluğu
Uzun zamandır Citoles 20 mg antidepresan kullanıyorum 6-7 ay oldu herhalde. Panik atak sebebiyle. Son 2 aydır kaslarımda devamlı bir seyirme hali var. Hani tek bir yer olsa diyeceğim sorun burada. Bazen boynumda abuk bir kas, bazen ayak bileğim, bazen kasığım, bazen karın kasım, bazen kol kasım yani devamlı bir yerim atma halinde. bir kerelik oluyor. Özellikle otururken oluyor. Ayakta veya kaslarım hareket halindeyken olduğunu hissetmiyorum. Ne zaman ki oturayım o zaman başlıyor. Özellikle atıyorum kolumu bir yere dayadığımda anlık minik hareketten çalışır gibi olacak kas varsa hemen atıyor yani seyiriyor. bacağımda oldu mu huzursuz bacak sendromu gibi atıyor hemen. 1 ay önce falan psikiatriye gitmiştim. Doktor bir tomar tahlil istedi ve sonuçlarım gayet güzel çıktı. sadece D vitaminim oldukça düşüktü, bunun için ilaç verdi. Kullanmadımda işin kötü yanı. Bu seyirmeleri söylediğimde büyük ihtimal panik ataktan kaynaklı o stresin hala sinirlerinizde olmasından ötürü kaslarınızın verdiği tepkidir falan dedi ama bu açıklama içimi çok rahatlatmadı açıkcası. Ne yapmam gerekir bir fikir verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

ara sıra bana da oluyor o hocam ve panik bozukluğu, obsesif bozukluğu, anksiyete bozukluğu olan biriyim... keyfim yerindeyken hissetmiyorum o tür şeyler... hatta ben kalp çarpıntıları kalpte tekleme türü şeyler de hissediyorum. ama bunlar hep stresliyken oluyor.
- sahipsiz
(25.03.17 01:59:12)

Dostum magnezyum eksikligidir buyuk ihtimalle. Panik bozuklugun varsa bol bol probiotic al kefir ic kemik suyu ic. Ayni zaman da alkol sigara ve sekeri kesmen lazim. Bunlarin uzerine spor yaparsan sorunlarinin cogu yok olur. Unutma ilaclar gecici cozumlerdir.
- tezek
(25.03.17 03:07:37)

kasların, stresten siz farkında olmadan kasılmasından dolayı olur. stresi azaltmanız gerekiyor seğirmeleri önlemek için. yoğunlaştığınızda ve dikkatinizi verip kafa yorduğunuzda artacaktır. doğru ve düzenli nefes egzersizleri yaparak stres seviyenizi düşürebilirsiniz belki.
'seğirme' doğrusu bu arada.
'seğirme' doğrusu bu arada.
- melancholia
(25.03.17 04:05:11)
1