[]

Football Manager 2017
Diyorum ki fm 2017'yi kutulu alayım 70 tl steam 100 lira fakat bir yandan steamdeki 12 liralık editörü de almak istiyorum. acaba oyunu kutulu alıp editörü steamden alıp kurabilir miyim oyunun steame kayıt olduğunu biliyorum.

Kutudan çıkan cd key'i steam'e girip steam aktivasyonunu yapabilirsiniz. Bu arada o editör, oyun içi editörü. Transferleri yapabiliyorsunuz onunla sanırım, bildiğin hile yani. Oyunun kurallarını falan etkileyen editör başka ve steam'de oyunla birlikte ücretsiz geliyor zaten. Bence hiç kasmadan steam'den alın. Kutuya falan gerek yok.
- ufukcel
(03.03.17 17:46:45)

Benim istediğim şey her türlü hile transfer bütçesi vs stad genişliği her şey ile oynamak bildiğimiz hile yani bunu oyun içinden yapar mıyım bilmiyorum
- costgrande
(03.03.17 18:22:29)

Oyun ici editor fmscout ve fmrte de var. Ben fmrte kullaniyorum 5 yil sonda eger yabanci oyuncu varsa ikinci vatandaslik icin. Bide kusura bakmasiarda yeni genc yetenek buluyorum transfer sonrasi ayagi kiriliyor ve bu cok sik oluyor 8 ay yok. Tum gelisim bitiyor. Bu gibi uzun sureli sakatliklarda sakatligi kaldiriyorum. Her sezon hangi takimda 3 oyuncunun ayagi kirilir Allah askina?
- duyurumvar
(03.03.17 20:14:30)
1