[]

Üst komşumu nasıl rahatsız ederim

Apartmanın zemin katında ikamet etmekteyiz. Üst komşumuz sağolsun her sabah saat 4:30 da uyanarak fil misali adımlarla koşu bandında tepiniyor. Sayesinde sağlıklı ve düzenli bir hayata kavuştum, erken kalkıp zinde kalıyorum.
Lakin son zamanlarda polyanna gibi düşünmekten vazgeçmem gerektiğine karar verdim.
Karşı hareket olarak üst komşumu gece saat ikiye kadar rahatsız edecek alternatif bir yöntem düşünmekteyim. Böylece kendisi saat ikiye kadar uyku yüzü görmeyecek ve sabahın dört buçuğunda iki metre üstümde fil gibi tepinemeyecek.
Konu hakkında tecrübesi olan sayın/sevgili yazarlardan tavsiye bekliyorum.

 
Gece ikiye alarm kurmak? O saate kadar uyanık tutmaz da ondan sonrasını zehredebilir.


  • devilred  (23.02.17 21:53:36) 
mantıklı ama o zaman bizim ev ahaliside uyanır, escort sitelerine, komşunun cep numarası ile "gece 12 ile iki arası randevu alma saatim" diyerek ilan veriyorum şu an...


  • citron_  (23.02.17 21:58:50 ~ 21:59:26) 
adamı uyarmayı denesen? sulh yolunu kullan evvela olmazsa gayrımeşru yollar denenir.


  • cekilmis gayfe  (23.02.17 22:00:21) 
konuşmayı denedin mi? ters karşılık alırsan intikam yollarına geç, neticede altta olan komşu sensin, sinir edersen isterse eve çocuk doldurup zıplattırır.


  • rayde  (23.02.17 22:01:48) 
rahatsız oldugunuzdan haberi yoksa önce uyarın. eski komşumda vardı koşu bandı ses yaptıgından haberi yokmuş altına 2 kat kalıflex koyup makul saatlerde kullandı ses vs duymadım. laftan anlamayan biriyse hır gür çıkar apartmadan karakolluk olup karakolda polisler sizi uzlaştırıp bolca nasihat verirler komşuna.


  • Fritz-X  (23.02.17 22:05:39) 
Koşu bandının altına sert strafordan bir levha koyup üstüne zemin matı atabilir, ses geçirmez yüzey yapar bu da. Bence konuşarak bu konuda ikna etmeyi dene.


  • harzem  (23.02.17 22:06:56) 
toplantılarda söylendi, oda strafor flan koymuş ses kısıldı nispeten ama mesele her sabah istisnasız
dört buçukta kullanılması, hayır saatler ileri geri alınıyor bari ona uysa.
tam uykum geliyo yatıcam, adam uyanıp spora başlıyo ve yaklaşık dört saat sonra güneş doğuyo.işin enteresan tarafı o...
  • citron_  (23.02.17 22:26:58) 
Bahsettiğin gibi pat pat çıkan bi ses varsa polisi eve çağırıp dinlet ve gerisine karışma derim.


  • fin  (23.02.17 23:09:53) 
Rahatsız olduğunuzu belirtmeyi deneyin önce fikrimce.


  • mutlusismankedi2015  (24.02.17 00:00:26) 
koşu bandını iyi bir fiyat vererek satın al ya da 3-4 aylığına iste.


  • 1adam  (24.02.17 00:03:25) 
o sesi doğru straforla tamamen kısmak mümkün, bence çözüme zorlayın.


  • harzem  (24.02.17 01:00:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.