[]

film adi soruyorum

bir on sene evvel yaz aksaminda show tv gostermisti. magara adamlarinin falan oldugu bir film. adamlar kendi aralarinda da magara adami lisaninda(?) konusuyordu. biz de altyazidan anliyorduk ne dediklerini.
baska da bir sey hatirlamiyorum.



 
rrrrrrr !!! olabilir mi?

www.imdb.com
  • oldtimer  (19.08.07 02:33:03) 
dediğin filmde saçları çamur gibi olan bir topluluk var mıydı ? aralarından bir hatunu casus olarak yolluyorlar mıydı ? eğer öyleyse RRRrrrr :)


  • kimlanbu  (19.08.07 03:31:16) 
emin değilim ama RRRrrrr!!! değildi galiba. yani komik bir filmdi ama cok da sulu değildi. üstelik trailer ini izledim ve bu magara adamlari fransizca konusuyor aralarinda :). halbuki magara adami dili konusmalari lazim.


  • chavezding  (19.08.07 09:12:37) 
Tarihi film tavsiyeleri için soru sormuştum daha önce, nihilanth'ın yazdığı bi film vardı söylediğinize çok benzeyen. Şudur;

(bkz: la guerre du feu)

izlemedim ama bu olsa gerek.
  • colonizer  (19.08.07 09:54:46) 
RRRrrrr!!! 2004 yılında çekilen bir film, 10 sene önce izlemen imkansız. Ama La Guerre Du Feu 1981 yılının, bak o olabilir:)


  • sheeper  (19.08.07 13:52:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.