[]

Niyet Mektubu Sayısı

Arkadaşlar merhaba,

Bahar dönemi için İTÜ'de yüksek lisans yapmak istiyorum. 3 tercih hakkımız var ve ben 3ünü de kullanıcam. Ancak şöyle bir sorun var; niyet mektubu.

Sitenin arayüzünden de anlaşılmıyor. Ben 3 ayrı niyet mektubu mu yazıcam? yoksa sadece 1 tane yeter mi, 1 tane yeterse içinde 3 bölümden de mi bahsedicem, 3 tane ayrı ayrı yazacaksam hangisi hangi bölüm anlatmak için başlıklarında bölüm adı mı yazayım?

sorular ve sorular yani.

yardımcı olursanız çok sevinirim,

teşekkürler.

 
niyet mektubunu 3 ayrı bölümden insan okuyacak ise 3 tane ayrı yazmak en iyisi ama bu soruyu okulundan bir yetkiliye sorsan daha doğru cevap verir.


  • cedex  (21.01.17 23:01:01) 
ITU ozelinde bilmiyorum da farkli bolumlere basvurursan farkli yazman gerek tabii ki. Cunku niyet mektubunda neden o bolume basvurdugunu falan anlatacaksin sonucta. Muhendislik fakultesine basvururken biyoloji bolumune niye niyetlendigini anlatmak absurt olur.


  • evrim halkasi  (21.01.17 23:02:39) 
sagolun arkadaşlar.
3 tercihim var 2 tanesi aynı aynı 1 tanesi
site 3 adet yuklemeye izin veriyor sanırım şimdi yuklemye calısıcam 2 tane daha. anlaşılan dediğiniz gibi tercih sırama göre

1- xxxxx yyyy bölümü niyet mektubu
2- zzzzz vvvv bölümü niyet mektubu
3- bbbbb aaaa bölümü niyet mektubu diye isimlendirirsem sorun olmaz sanıyorum.

3 bölüm de cok yakın disiplinler zaten. 3 mektupta da sadece bölümlerin adı değişse yeter bile.

sağolun tekrar. bi de pazartesi ararım okulu hata varsa geri cekerim iki tanesini.
  • ravdav  (21.01.17 23:13:40 ~ 23:14:29) 
@playing star again

2si aynı alanın dalları
1 tanesi de ona cok paralel bir alanda.

şöyle ki;

metalürji müh.
malzeme müh.
malzeme bilimi ve müh.
  • ravdav  (21.01.17 23:25:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.