[]

gözlük kullananlar

merhaba duyurunun gözlüklü şirinleri

gözlük temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? özel olarak kullandığınız kimyasallar var mı? burunun oraya gelen parçaları belli aralıklarla değiştiriyor musunuz? ne tarz gözlük kullanıyorsunuz? kemik? yarım çerçeve? çerçevesiz? çok soru sordum farkındayım kusura bakmayın. teşekkürler...


 
gratislerde gözlük temizleme mendilleri var onunla temizliyorum. ben gözlüğü arada sırada takıyorum 2 ayda bir falan onun dışında lens.


  • matilda  (11.01.17 22:14:33) 
atasundan verdikleri fısfıs vardı arada bulursan ondan sıkıyorum gözlük bezine yoksa direk tişörtle hallediyorum.


  • condom kurşunu  (11.01.17 22:15:53) 
Haftada bir şampuanla yıkıyorum. Onun dışında penye bir kumaşa siliyorum. Plastik gözlük :)


  • old possum  (11.01.17 22:16:37) 
Normal gözlük bezi ile siliyorum, arada yıkıyorum. Kemik gözlük, o burna değen şeffaf malzemeden yok.


  • pike  (11.01.17 22:17:43) 
Kemik gözlük. Sabah evden çıkarken bulaşık deterjanıyla yıkayıp peçete mendille kuruluyorum. Gün içinde parmaklamışsam veya sabah vaktim olmamışsa ıslak gözlük silme mendilleriyle siliyorum.


  • Lim5  (11.01.17 22:21:08) 
Bazen fısfıs ve bez bazen de köpüklü bulaşık deterjanı ve süngerle yıkama. Dışarı çıkarken lens kullanıyorum evde gözlük. Bundan önce kemik çerçeve vardı burnumu tahriş ettiği için diğer modellerden alacaktım. Gözlükçüm bi çerçeve tavsiye etti, görünümü kemik gibi ama farklı bi malzeme.çok hafif. Ayrıca burun kısmında da o plastik şeylerden var. Normalde kemik modellerde o yok bir tek bu marka üretmiş çok da ucuz bişey. Niye diğer markalar yapmamış anlamadım. Şimdilik rahatım ama alerjik dönemlerimde burnum yine yara oluyor.zaten sorun çerçevede değil bende sanırım.


  • curukturpkokusu  (11.01.17 22:33:49) 
kemik gözlük , tişörte siliyorum


  • shotgunwoman  (11.01.17 22:41:13) 
bazen musluk altında suya tutuyorum. suya tutma imkanı yoksa bol miktarda fısfıs ile yüzeyindeki tozların gitmesini sağlıyorum. böylece tozların yüzeyde kalıp bezle sildiğimde camı çizmesini önlüyorum. sonra özel beziyle (gözlükçünün verdiği bez) siliyorum. burnun oraya gelen parçaları gözlükçü ücretsiz değiştirmişti cam değiştirdiğimde.


  • tabudeviren  (11.01.17 22:53:35 ~ 22:54:02) 
Tek kullanımlık gözlük temizleme mendilleri var. Watsons, Gratis, Rossmann tarzı yerlerde satılıyor. Ben onlarla siliyorum. Hep aynı bez ile silmeyi pek hijyenik bulmadığım için kullan at ürünleri tercih ediyorum.


  • köstebek kurabiye  (11.01.17 23:07:03) 
Kemik gözlük. Az bulaşık deterjanıyla ılık suda yıkıyorum. Kuruyunca kalan su lekelerini watsons'da satılan Kruidvat gözlük temizleme mendiliyle silip onun da lifi, tüyü filan kaldıysa bir hava üfleme pompası var (tansiyon aleti pompası gibi, ucunda ince bi plastik boru var) onunla üflüyorum. Bu son adım biraz obsesiflik ama aynı üflemeyi ağzınla yapınca bazen tükürük sıçrayor, sonra başa al.


  • kaportaci mahmut  (11.01.17 23:49:02 ~ 23:50:04) 
klasik çerçeveli gözlük. hohluyorum genelde, üzerimde ne varsa onunla siliyorum.


  • Apocalypse  (11.01.17 23:50:21) 
yarım çerçeve kullanıyorum. ben de atlet-tişört-bilimum kıyafetle silenlerdenim. ama bunlar hemen çiziyor camı. ben çizilmez kaliteli bi cam almıştım 1 yıldır iyi idare ediyor


  • demirr  (12.01.17 02:55:24 ~ 02:56:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.