[]

Spor Yapanlar? Kablosuz kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba,

aldığım bütün kulaklıkların jack girişi bozulduğu için kablosuz kulaklık almaya karar verdim.

Ağırlıklı olarak bilgisayardan kullanacağım ama telefona da aynı anda bağlayabiliyor olursam güzel olur. Ana amaç müzik dinlemek olacak. Bu nedenle en önemli kriter dışarıdan ses geçirmemesi.

Samsung ile jabra arasında kaldım. Farklı bir önerisi olan var mı?

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

 
Spor kulaklıkları minimal de olsa geçiriyor. Geçirmesi de lazım.

taotronics tt-bh17
plantronics backbeat (yeni olanı)

Benim önerilerim.
  • herp  (10.01.17 00:31:24) 
(git: 1154757)


  • shi aila  (10.01.17 00:34:40) 
şunun siyahını aldım ben, fiyatına göre harika, mükemmel.
www.aliexpress.com

ama pili 3 saat kadar gidiyordu, bende amazondan şunu aldım.

www.amazon.de

ikincisi sporda, evde, dışarıda yürürken etc, harika. pili 8 saat kadar gidiyor. aynı anda bir kaç cihaza bağlanabiliyor, sporda çok rahat hissetmiyorsun, evde de aynı şekilde. tavsiye ederim ikisinide.
  • kurnaz  (10.01.17 01:07:49) 
sony nwz-ws613
Yüzerken bile kullanabilirsin.

  • karacigerim vur kadehlere  (10.01.17 01:49:24) 
karaciger+1 yok yok, herseyi var.


  • mavicorap  (10.01.17 02:58:48) 
20 gün daha bekle beats x al


  • try again fail again fail better  (10.01.17 09:09:52) 
@kurnaz'ın önerdiği aliexpress kulaklığından var bende de büyük hayal kırıklığı oldu açıkçası. Telefona bağlandıktan sonra cızırtı yapmaya başlıyor, mikrofonu berbat telefonla konuşulmuyor, en küçük padleri takmama rağmen kulağımla bir türlü barışamıyor, beynimin içine sokmam gerekiyor.

Bence de Sony al, kafan rahat olsun.
  • chicha  (10.01.17 09:32:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.