[]

Para Nasıl Kazanılır? Insanlar Nasil Zengin Oldu?

birebir kendi yasamindan veya cevresinden ornek verebilcek olan var mi? illa insaat veya ticaretle mi ugrasmak lazim?




 
çevremdekiler allah kitapla uğraşarak zengin oldu


  • masa penisi  (26.12.16 19:50:29) 
network.


  • nickini degistiren yazar  (26.12.16 19:53:52) 
1. maaşlı çalışarak zengin olunmaz. (ayda 50-60k alan yöneticiler hariç, normal standart maaşlı çalışanlardan bahsediyorum)

2. zengin olmak eskidendi diye düşünüyorum. onlarca yıl önce bir şekilde bir iş yapıp tutturan ve zengin olan insanlar mevcut. e bunların da çolukları çocukları o zenginlikle devam ediyor.

3. topraktan gelen zenginlik. bu da yine dedelere kadar uzanıyor aslında. ailenin eskilerden gelen bir torak zenginliği var. onların da gelecek nesilleri zenginlik içinde yaşıyor.

yani günümüzde "şunu yaparsam zengin olurum" gibi bir olay yok. ha amerikada ya da avrupada yaşıyosundur ve bir uygulama geliştirirsen de hayatın değişebilir. ama bizim ülke şartlarında bu da mümkün değil.

yukarıda yazdıklarım kişisel düşüncelerimdir.

ve belirtelim, zenginlik kavramı da görecelidir.
  • mahone  (26.12.16 19:56:01) 
türkiye gibi yerlerde siyasette tanıdığın olduğu sürece çok yol var.

gelişmiş ülkede ise ekonomiye ciddi değer katabilecek bir şirket kurman lazım. ya da borsa vb. yatırımda belirli bir roi tuttursan 5-10 yılda ciddi miktarlara ulaşabilirsin.

şuan eskiye göre zengin olmak daha mümkün bana kalırsa, çünkü ücretsiz ya da az ücret ödeyerek ulaşabileceğin bilgi ve veri muazzam. tabi onu kullanmak sana kalmış, sıradan kafayla fırsatları görmek çoook zor.

ayrıca risk almak ve uzun ve kısa vadede onu hesaplayabilmekte önemli.
  • christopher nolan  (26.12.16 20:55:13 ~ 20:57:01) 
yerden ve zamandan bagimsiz olarak konusursak, diger insanlardan ustun bir yeteneginin olmasi, caliskan olman, sansli olman, kendini pazarlayabilir olman, seni asagi ceken bir cevrenin olmamasi aksine sana destek olan veya seni daha da iyi yerlere getirebilecek bir cevrenin olmasi.
bunlarin kombinasyonu biraraya gelince helal yollardan, hakederek, kendini ve isini severek sayarak, sevilerek ve sayilarak, allahtan baska kimseden korkmaz bir sekilde iyi bir hayat surebilirsin.

  • mavicorap  (27.12.16 00:56:15) 
dolandırıcılık genelde. sıfırdan alın teriyle zengin olmak çok zor artık. veya aileden kalan veya gelen paralarla iş kuran ve işi tutanlar oluyor. bunun dışında zor.


  • dedimmidemedimmi  (27.12.16 10:17:21 ~ 10:17:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.