[]

Haftaiçi Sabiha Gökçen'e akşam trafiğinde ne kadar sürede ulaşılır?

Uçak 19.10'da kalkacak, internet check-in yaptım dolayısıyla 20-30 dk. önce orada olsam yeterli olur sanırım.

Kadıköyden E-10'a binip havaalanına gitmeyi düşünüyorum. 17.30'a binsem trafik falan olur da geç kalır mıyım?
diğer alternatifler: 17.00 - 17.10 ve 17.55

 
en geç 1.5 saatte ordasınız, pek trafik olmaz. 17.10 idealdir bence.


  • zozjotejmnk  (22.12.09 11:51:11) 
yeterli olur,

17:00 ile yetisirsin.
  • bryan fury  (22.12.09 12:01:48) 
kadıkoyeden sabıha gokcene gıtmek kolay oluyor o saatte de, karsıdan gelenler acısından trafık sorun oluyor.


  • lacivert  (22.12.09 12:25:52) 
17.30 riskli olur bence 17.10 da binilmiş olmalı. bostancıdan sabiha gökçene trafiksiz arabayla 30 dakikada gidiyorum. (e-5 ten). otobüs ile bunun 2 katını düşünmek bence normal. bir aksilik çıkar, otobüs bozulur, kaza olur falan diye de 1 saati cepte tutardım ben.


  • ozdek  (22.12.09 12:37:49) 
17.10 otobüsü okan üniversitesine gider gibi bi ibare var, en iyisi 17.00'a (bu da tem'den gidiyormuş - ki bu iyi bir şey sanırım-) binmek olacak.


  • gereksiz insan  (22.12.09 12:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.