[]

kindleturkiye.com güvenilir mi?

Şu an kindle almak için en makul yer burası gibi görünüyor ama özellikle buradan kinde aldıktan sonra iade veya değişim yapanlardan yorum almak istiyorum. Bu işlemleri sorunsuz ve hızlı halledebildiniz mi?


Bir süre önce n11'deki Hemen Hepsi isimli satıcıdan Paperwhite almıştım ama ekran dokunmatiği sorunluydu. Yine de emin olamadım kalıcı bir sorun olduğundan ve biraz daha denemek istedim, aldıktan iki ay sonra da bu şekilde kullanılmaz diyip değişim için yolladım. Ne fatura istediler ne orijinal kutusunu. Daha doğrusu istediler ama sakladım sandığım halde bulamamıştım sorun değil dediler. Neticede bence az çok bariz olan sorunu tespit edemedikleri için iadeye dönüştürüldü ve param aynı gün yatırıldı, bunun için de hiçbir şey talep etmediler. Paketten çıkan usb kablosu ve hediye kalem de kalsın dediler üstüne.

Gelen ürünün sorunlu çıkmasına çok canım sıkılmıştı ama o kadar kolaylık sağladılar ki iadede hayret ettim. Burası nasıl bu konuda? Yani bu kez faturayı kutuyu vs kaybetmemeye daha çok dikkat ederim zaten de birinci elden bilgi almak iyi olur.

 
Fatura göndermediklerine dair çok yorum okudum. Hobiall'ı tavsiye ederim.


  • devilred  (16.12.16 22:05:13) 
ben kindleturkiyeden aldim 6 ay once faturali geldi urun hic sorun yasamadim.


  • oscar  (17.12.16 00:40:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.