[]

2017'ye de mi girmeyelim?

Sevgili kardeşlerim...

Ben, eşim ve iki çift daha olmak üzere 6 kişi, tabii bir de 3 yaşında bir tombikle beraber altı buçuk kişi yılbaşı organizasyonu için güçlerimizi birleştirerek arama tarama çalışmalarında bulunsak da her birimizin ayrı ayrı hayal kırıklığına uğraması sonucunda süreç olumsuz bir noktaya ulaşmış ve bu noktada kalmıştır. Amacımız bu noktayı aşarak, 26 gün boyunca huzur içinde yılbaşı gecesini beklemek.

Öncelikle konaklamalı bir yılbaşı programı istemekteyiz. İstanbul, Kocaeli, Sapanca yöreleri haritamızda bizim için aktif olan bölgeler. Sadece 31 aralık gecesi konaklamak istiyoruz. Bunu başaramayacaksak da Anadolu yakasında ya da Gölcük'te (Kocaeli) konaklaması olmayan bir program da olabilir.

İnanın günlerdir internette girip çıkmadığım yer kalmadı. Deep web'den bir iki kedi kesmeli program dahi buldum. Pahalı geldiğinden onları düşünmedik. Yardımcı olabilecek, fikirleriyle yolumuzu aydınlatabilecek mükemmel insanlardan aranızda olan varsa lütfen yardımlarını esirgemesin.

Son çarem de bu. Bundan gayrısı şişeye yazı yazıp denize falan atmak artık.

Sevgiler.

Edit: Amacımız popüler söylemle 'yılbaşı galası' denen hedeye katılmak.

 
www.narkoy.com

birkaç kişiden duyduğum ama daha önce gitmediğim bir yer. gidenlerin fotoğraflarını görmüştüm instagramdan çok hoşuma gitmişti. bir bakmaya değebilir. şömine başında güzel yemek ve içki konseptine uygun gibi.
  • dracox  (05.12.16 13:08:51 ~ 13:09:22) 
Kartepe'ye gidin işte.


  • dissendium  (05.12.16 13:09:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.