[]

2. Araç Kasko Poliçesi

Merhabalar,

Geçtiğimiz ay arabami yeniledim. Yeni aracımı aldığımda %50 hasarsizlik indirimi olan mevcut aracımı henüz satamamiştim. Dolayısıyla 2. araç pozisyonunda olan yeni aracımın kaskosunu indirimsiz yaptırmak durumunda kaldim.

Şimdi eski aracıma müşteri çikti önümüzdeki hafta satışını gerçekleştireceğiz. Satış neticesinde hasarsizlik indirimini yeni araç poliçesini yansıtmak mümkün olabiliyor mu acaba?

Durumu umarım izah edebilmişimdir. Acentaya sormadan önce benzer tecrübeler yaşayanlar varsa diye sormak istedim.

Muhabbetle.

 
evet oluyor


  • sta  (25.11.16 14:48:24) 
Poliçeleri iptal edip tekrar yaptirmak şeklinde olabildi.


  • okkusapik  (27.11.16 00:42:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.