[]

Sgk lı çalışırken zorunlu staj yapılabilir mi?

sgk lı olarak 08.00-18.00 çalışıtığım bir işim var. açıköğretimde okuduğum bölümün ise 30 iş günü kadar staj zorunluluğu var. çalıştığım sektör ile staj yapmam gereken sektörün alakası yok. açıköğretim tamamen heves ettiğim için okuduğum bir bölüm, o nedenle işi bırakıp staja gitmem söz konusu değil. sorum ise şu; staj yeri ile kısmı süreli iş sözleşmesi yapsam,mevcut işimde çalışırken mesai saatleri dışında ve haftasonlarında staja gitsem olmaz mı?




 
olur. mevcut iş yerine bağlı. sözleşmende 'aynı anda birden fazla yerde çalışamaz' gibi bir ibare yazıyorsa ve 'biz izin vermiyoz gardaş' demezlerse sorun çıkmaz.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (06.10.16 10:01:57) 
Diğer soruların cevabını bilmiyorum ama sgklı çalışırken staj yapılabiliyor. Çalıştığım şirkette yaptım hatta.


  • yanginmerdiveni  (06.10.16 11:59:41) 
zorunlu stajsa sgkyi okul karşılıyor bu nedenle 1 ay full yatırıyorlar. iki ayrı yerden ödenen sgk günü normalde 30u geçemez. açıköğretimde stajı kim karşılıyor bilmiyorum ama bi yerde sigortasız staj yapman lazım, e o zaman geçerli olacak mı belli değil. bence okulu arayıp fikir almanda yarar var. en kötü şirketten 1 ay ücretsiz izin almış görünürsün kağıt üstünde sigortan yatmaz vs.


  • freya  (06.10.16 14:01:07) 
@freya sgk günü 30'u geçemez ama yine de yatırılabilir.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (06.10.16 17:31:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.