[]

evde yalnız yaşayanlar

ne kadar zamandır yalnız yaşıyorsunuz? ne kadar sürede alıştınız? yalnız yaşamakla ilgili aklınıza ne geliyorsa yazabilirsiniz.




 
yalnızlık kötü arkadaştan iyidir. ama tabi sürekli olarak düşünmek yerine aç bir kitabı oku, bir uğraş içerisinde ol en azından.


  • 1adam  (21.09.16 20:11:59) 
evde yalnız yaşamakla ilgiliydi aslında sorum. düzeltme yapıyorum hemen


  • japan  (21.09.16 20:17:02) 
1 aydir yalniz yasiyorum farkli bir sehirde.isten eve gelip tv karsisinda yatiyorum ordan da yataga geciyorum.aksam yemedigim sabah kahvalti etmedigim cok oluyor.b.k gibi bir durum


  • bugunolmadiamayarinkesinolacak  (21.09.16 20:18:05) 
Baba agir olacak ama yalnizliga alisilmaz.


  • japon askeri  (21.09.16 20:19:33) 
3 senedir yalnız yaşıyorum. Taşındığım saniye alıştım, zaten illallah etmiştim ev arkadaşlığı mefhumundan. Kendi evim, kafam rahat, misafir bile gelsin istemiyorum o derece memnunum yalnız yaşamaktan. Ha bazen moralim bozuk olduğunda birini arıyorum yanımda ama sadece böyle arada gelen olası üzgünlük durumları için de biriyle yaşamaya değmez. Valla dünyanın en rahat şeyi.


  • buff  (21.09.16 20:21:52) 
4 yıldır yalnız yaşıyorum. alışmam gerekmedi, hiç bir sorun yaşamadım. seviyorum yalnız yaşamayı.
aklıma rahatlık ve özgürlük geliyor. işten eve döndüğümde pijamalarımı giyip, kendime koltuğa atıp boş boş televizyona bakmayı çok seviyorum.

  • şubatsonrası  (21.09.16 20:22:20) 
9 sene farkli bir ulkede yalniz yasadim, pek guzeldi bazen de kotuydu.. Ama totale bakildiginda mis gibiydi..


  • nwnd  (21.09.16 20:24:14) 
7 yildir yalniz yasiyorum. Ondan once de kisa araliklarla yalniz yasadigim oldu.

Ben halimden memnunum ama isim olmadigi icin, sadece ogrencilik yaptigim icin ogunlerde filan sacmalik oluyor
  • kuehles blondes  (21.09.16 20:26:08) 
yani 4 yıldır aileden uzaktayım. ev arkadaşım var ama yok gibi. yurtdışı olmak zor ya,


  • benaslindayohum  (21.09.16 20:26:33 ~ 20:26:55) 
Zorluk konusunda sorun olmuyo, hatta alistiktan sonra bi daha bi baskasiyla ayni evi bile paylasmak istemeyebilirsin. Evde herseyden haberin oluyo, keyfin nasil isterse oyle hareket ediyosun zorluk degilde sikintili tarafi duz bi adam haline donusuyosun, yani kimseyle fikir alisverisinde bulunamiyosun. Bunuda disaridaki arkadaslarinla cozebilirsen tadindan yenmez bi hal aliyor. Bence harika bi durum. 2 sene oldu ve hic keske bibaskasi olsa deyip arkama bakmadim.


  • johnnie w lker  (21.09.16 20:28:25) 
6 ay, başlarda çok güzel geliyorda sonradan insanın üstüne bir yalnızlık çöküyor, hayatı sorgulamaya başlıyorsun. abi yalnız yaşamak sırtını keselicek birinin olmaması resmen ya. boğazına bişey kaçsa hıknadank ölücen şuan bu moddayım :F


  • eja  (21.09.16 20:45:43 ~ 20:46:05) 
Yılın bir kısmını ailemle bir kısmını yalnız yaşıyorum. İkisinden birini yaşarken diğer yaşam şeklimi özlüyorum. Velhasıl alışılıyor ama kolay değil konuşmak istiyorsun evde kimse yok.


  • alciphron  (21.09.16 20:46:42) 
7 sene yalnız yaşadım, araya 2 sene birliktelik girdi, şimdiyse 1.5 senedir yine yalnız yaşıyorum. Yalnızlık iyidir, sakinliktir, özgürlüktür, huzurdur.


  • BuddyGuy  (21.09.16 21:17:33) 
uzun süre yalnız yaşadım. yalnızlık iyidir hoştur ve hayatından hiç eksilmemesi gerekendir. çünkü yalnız kaldığım zaman beslendiğimi hissediyordum fakat bu duruma alışmamak lazım.
yalnızlığın kötü yanları da var. mesela alışkanlık gibi. yalnızken yaptığınız şeylere alıştığınız zaman onları biriyle birlikte olduğunuz zaman yapamayacaksınız ve büyük sorun yaşayacaksınız.
buradan doğan sonuç; "hiçbir şeye alışmamak" tır elbette ama yine de yalnızken ulaşılan zevkler o işin doruk noktası olduğu için o tadı elde edip 'hiç gitmeyecekmiş' gibi de görmemeniz lazım.

daha başka şeyler de var ama bu en önemlisin. umarım anlatabildim. şu an biraz kafam iyi.
  • kupigometa  (21.09.16 21:29:49) 
uzun bir aradan sonra gene yalnız yaşıyorum, o kadar özlemişim ki evde benim kontrolüm dışında tek bir kıpırtı olmaması, evde hiçbir eşyanın benim kontrolüm dışında yer değiştirmemesi, istediğim zaman hesapsız kitapsız girip çıkabilmek, istediğim yerde uyuyup istediğim yerde uyanmak, duş, wc sırası beklememek, dolapta bıraktığın yiyecek içeceğin sen dokunmadığın sürece yerinde kalması, istediğin arkadaşını istediğin zaman çağırabilmek, ağırlayabilmek. istediğini istediğin zaman izlemek, dinlemek, komşulara ızdırap olmayacak kadar sesi açabilmek...

ilk gün ağzımda kocaman bir gülümsemeyle uyudum, bir kaç günde alıştım, alışamadığım tek şey panjurun dışındaki çamaşır teli demirlerine konan şerefsiz güvercinlerin sesi, ilk bir kaç gün gece tırstım sonra alıştım.

Kötü yanı bütün faturalar, kira sana giriyor, daha da başka kötü yanı yok.
  • kimlanbu  (21.09.16 22:51:36) 
6 sene tek kaldım evimde alışmak sorun değil hemen alışırsın.hasta olduğum zamanlar kötüydü sadece ilaç yemek vs.genelde dışarıdan sipariş verirdim.hasta olunca yiyemiyordum.yoksa gayet huzurlu.bi kere evdeki herşey sana ait sen istemediğin sürece dağınık kalabilir kirli kalabilir istediğin gibi kendine zaman ayırabilir hobilerini arttırabilir ve misafir ağırlayabilirsin.ama alıştırma insanları sonra düzenine karışıyorlar


  • dunyadan arafa  (22.09.16 00:01:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.