[]

2 ayda a1 seviyesinde almanca kurs veya özel ders

Arkadaşlar 2 ay içinde sıfırdan a1 seviyesine getirebilecek almanca kurs veya özel dersi arıyorum. İlgilenenler lütfen benimle aşağıdaki bilgilerim üzerinden iletişime geçsin. Ekim ayı başında başlayacağız

İyi akşamlar

Tel: 505 623 62 18
mail: esinecan@gmail.com

 
hümanist tabutçudan tam tersini düşünüyorum ben.

hele en temel şeyleri eksik yerleştirmek çok büyük bir hata.

tüm gramer ve temel übunglar bittikten sonra kendiniz bakabilirsiniz.

ben 15 yıldır almanca bilirim son 10 senedir hayatımı idame ettirdiğim dil. lisede hazırlıkta ilk bir hafta 10 gün gitmediğimde öğrenemediğim yerler vardı hala arada bir hata yaparım onlarda. mesela buchstaben yaparken bazen hata yaptığım olur ya da ağzımda eğreti durur bazen. illaki kapatıyorsun ama en temelinden eksiksiz git, ben kapattım ama kapatamayadabilirdim.

ben b2-c1 e kadar hoca ile gel sonrasını kendin halledersin derim.

hele a1-a2 lerde hocasız video ile filan adım atma. yanlış oturur.
  • kurnaz  (19.09.16 20:17:24 ~ 20:18:35) 
Ya benim asıl durumum şubatta a2 sınavı verebilmek. mart'a kadar a2 sertifikası edinmem lazım. a2 kuru goethe'de 4 ay. Öncesinde a1'i hızlıca halledersem eğer, ikinci kuru oradan alıp sınava girebilirim hemen. artık "Para mühim değil" noktasına gelmiş durumdayım bu konuda.


  • old joe  (19.09.16 20:35:13) 
@hümanist

hatırı sayılır rusça ne? ileri seviye ingilizce ne? o dillerde spontane ders çalışıp ders anlatabilir misin?

yapabileceklerini Eksiksizce, hatasızca anlatabilir misin? dil bilmek budur.

dediğim gibi 15 senedir almanca hayatımda, 10 senedir alman diyarlarında yaşayan almanca ingilizce ders veren, ve hayatımın 1 senesini simültane ingilizce çeviri yaparak kazanmış biri olarak benim önerim video etc ile gitmemeniz.

neden? ne zararı olabilir ki dimi? hiç bir şey soramazsınız ve sadece onu görürsünüz. formal olmaz. siz o belgeyi almak zorundasınız sanırım. kimse sizin yazdığınız yazıları kontrol edemez, kimse size "hören" sınavları yapamnaz, kontrol edemez. size nerede yanlışınız olduğunu gösteremez. işte bu zararı olur.

öğrendiğinizi sanırsınız öğrenemezsiniz.

dili konuşmak ile bilmek ya da belgelemek farklı. ben türkçe konuşabiliyorum, yazabiliyorumda ama hayvan gibi gramer hataları yapabiliyorum mesela.

unutmadan eklemek istedim, elbette videolardan yararlanabilirsin, ama onlardan öğrenme işi b2-c1 civarında başlar. zira temelin iyidir o seviyede. sonra geliştirebilirsin. öncesinde öğrendiğini anladığını sanırsın ama anlamazsın, çok fazla istisna var almancada.

rusça farklı olabilir.
  • kurnaz  (19.09.16 20:52:29 ~ 20:54:41) 
Merhaba ben de almancaya 0 dan başlamaya karar verdim. Marmara üniversitesi'nin kursu var 1 ekimde başlayacak. Ben de oradan başlamayı düşünüyodum. Ama özel ders gibi bir şey alma niyetin varsa belki ortak alırsak maliyetler düşer?

Dolayısla böyle bir hoca bulalım dersen ben de varım. Bu arada istanbuldayım. Ve ders alacaksak hafta içi iş çıkışı ve hafta sonu katılabilirim.

Biraz ortak oldum kusura bakma :)
  • cinayet saati  (19.09.16 21:03:39) 
Hahaha yok yok tamamdır, irtibatta olalım bu konuda


  • old joe  (19.09.16 21:07:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.