[]

Emeğe saygı + tik

Selamlar , ekşi duyurudaki tik olayı hakkında düşünceleriniz nelerdir?Yani uğraşıp edip cevap yazdığınızda tik almayınca gıcık oluyor musunuz?Veya emreder tavırda yazıp hiçbi duyurusunda tik olmayan bir insana cevap yazar mısınız?İçinizden gelirse yanıtlayın teşekkür ederim.




 
ben uyuz oluorum bazen =)
işe yarayan cevaplar tiklense iyi olur.diğer türlü yazdık lan o kadar sallamadı gibi bi durum oluşuo.gibi gibi.

  • mahnita  (07.12.09 23:43:06) 
ekşi duyuru'ya hayli mesai harcadığımı söyleyebilirim; ancak tik almanın da atmanın da sonuçlarını tam bilmediğim için pek de önemsemiyorum. ama tik alınca, cevabımın bir işe yaradığını düşünüyorum, psikolojik yani, bendeki durumu.


  • pomolilik  (07.12.09 23:44:24) 
evet sinir bozucu biraz tabi.sonucta bi tik atılcak fazla uğraş gerektirmiyo ama yapcak bişi yok.herkes bi ayrı işte..pek emreder gibi bi soruyla vs. karşılaşmıyorum ama olursa da bi bilgim varsa o konuda paylaşırım yine de..


  • saleen  (07.12.09 23:45:53) 
ben alıştım şahsen, atarsa atsın atmazsa atmasın hesabı. yardımcı olmak için yine yazarım cevap elbette :)


  • dieselsingle2  (07.12.09 23:53:37) 
verdiğim cevabın doğdu olduğundan emin olduğum duyurularda, duyuru sahibini yani tick koymayan kişiyi not alıyorum. daha sonra aynı yazarın başka bir sorusuna cevabı bilsem bile cevap vermeyi düşünmüyorum. gerçi şimdiye kadar hiç yapmadım ama her seferinde "belki bu sefer" diye yine cevap veriyorum.


  • mahallenindelisi  (07.12.09 23:54:12) 
ben internet kullanıcısına pek olmasamda -bilmiyorddur herhalde der geçerim- sözlükçülerin tik atmamasına acayip sinir oluyorum.

adam gitmiş maça başlamadan önce çalan bir şarkıyı sormuş, belki sorunun altında 10 tane cevap var. hiç birinde tik yok. belki ilk cevap aradığı cevap ama insanlar bunları gördükçe farklı bişey olabilir mi dşüncesiyle zorladıkça zorluyor. şahsen tik atma huyu olmayan kişilere verdiğim cevapları siliyorum.
  • copy paste  (08.12.09 00:09:04) 
uyuz oluyorum lan

öyle böyle bir uyuzluk değil hem de
  • orange coffee  (08.12.09 00:12:22) 
duyuru geri sayfalara düştüyse cevabımı kontrol ederim, tik yoksa duyuru sahibinin cevap gelmemesi hakkında umutsuzluğa kapılıp duyuruyu kontrol etmeyerek cevabımı okumadığına üzülürüm. yoksa bi tik almadım diye egomdan bişey kaybetmem. zira genelde subjektif değil objektif cevaplar arayan duyurularla ilgilenirim. cevabı yazdıysam zaten yanıtı ya biliyorumdur, ya da araştırmışımdır.

bunların yanında, duyuru sahibi tik atmasa bile ilerde belki başkası "ara"dan bulur da okur, işine yarar. cevaplarımız kazan dairesine gitmiyor ya.
  • sttc  (08.12.09 00:42:03) 
karma dharma bunlar boş şeyler. ben tiklenmeye o kadar meraklı deyilim :p


  • cedric  (08.12.09 00:43:27) 
okunup cevap geldiyse problem yok ama cevap da gelmediyse tik olmayinca okunmadigi hissine kapiliyorum ve evet, rahatsiz edici.


  • samfisher  (08.12.09 00:46:18) 
sikimde değil.


  • bryan fury  (08.12.09 08:20:33) 
cevap kel alaka değilse koymak lazım, bir nevi teşekkür mahiyetinde çünkü.


  • icemanr  (08.12.09 10:10:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.