[]

ankara'da berber var mı?

idare eder bir yer aramıyorum.
işini zanaat olarak değil sanat olarak yapan bir yer arıyorum.

fazladan:
*içindeki modelleri uygulayabildği katalogları olabilir mesela.

*berber dürtmesi olmasın.

*rekabet edeceğim diye fiyatları indirip kafaları kestaneye çevireceğine tam anlamıyla müşteri menuniyetini sağlayıp 2-3 katı para alsın sorun değil. (şu sıralar ankara'da saç kesimi 2-3 milyona yapılıyor çoğu yerde)
ben 10 milyon verip bir tom cuise, 20 milyon verip beckham falan olayım.

 
batıkent karfur'daki berber kapanmadıysa bi dene ya da bi incele.. beğeneceksin eminim..


  • myfishbone  (12.08.07 01:30:27) 
@myfishbone

batıkent karfur? tamam. yerini bulmaya çalışacağım. metroya yakın mı? veya batıkent denen yere gidince herkes karfur'u bilir mi?
---
başka öneri var mı?
  • can see  (12.08.07 01:35:31) 
Bilkent Ankuva'da, Ankamall'de ve benzeri büyük alışveriş merkezlerinde berber demeye dilin varmayacağı erkek kuaförleri mevcut. Denemedim ama hiç, ben 5TL'ye berberde kestiriyorum güzel de kesiyor bana göre :)


  • crown  (12.08.07 02:13:22) 
yok yani berber.

(@crown. senin berber seni mutlu ediyorda benimki beni hep mutsuz ediyor)
  • can see  (12.08.07 02:49:41) 
bir iki arkadaşım parisli cemile gidiyorlardı armada'da, saçları da güzel gayet :)


  • fuchuki  (12.08.07 04:28:43) 
yeni berberimin adı parisli cemil? hmmm

armada'ya nasıl gidileceğini öğreneyim en iyisi. @fuchuki teşekkürler.
  • can see  (12.08.07 08:10:19) 
o paraya çok afedersin köpek tıraş etmiyolar istanbulda. bu arada köpek tıraşına(cocker) 30 ytl veriyoruz banyo dahil.
iyi tıraş olmak için şehir merkezi yerine daha uzakta genelde evinize yakın yerlere bakın. 6-7 ytlye çok iyi kesen abiler bulursunuz. o şehir merkezinde 2-3 ytl diyen yerlere kesinlikle girmeyin bile.
ben misal bostancı'da oturuyorum burdaki ibneler adam şaptıkları için (şöyle bi kesmeye 15 ytl verdim geçen ay) maltepe'de bir berber buldum ona gidiyorum. hem istediğim gibi kesiyor hem istediği para yerine 10 ytl verdiğimden kapıda karşılıyorlar. eğer keyfim yerindeyse arada bahşiş dağıttığım oluyor. ama bu berber nasıl bir yer dersen, yıllardır açık ve orada bilinen adamlar. tabi dekorasyon falan süper değil ama alışveriş merkezine gidip 50 ytlye ayakta şapılmaktan daha iyidir diye düşünüyorum. 2007 yılı için bi tıraşa 10 ytl den fazla veriyorsanız şöyle bir durup düşünün ayrıca.
  • ozdek  (12.08.07 14:51:21) 
karfur tarifi: istanbul yolundan hangi dolmuşa(sincan, hava hastanesi eryaman), otobüse (yeşil otobüsler sincan fatih eryaman) binersen bin, karfurda inecem de gösterirler. zira karfur istanbul yolu üzerinde zaten görürsün sen de..

ayrıca kuaförün garantisini verebilirim. kesim, ilgi, mekanın güzelliği konusunda mos havasını yakalarsın, mosdan ucuz fakat kaliteli mi değil mi sen karar verirsin ona da..

umarım kapanmamıştır en son 1,5 sene oldu gideli... saçlarım uzundu iş icabı kestirmem gerekti ben de kasapların eline bırakmayım diye sordum soruşturdum tarifle gittim. memnun kalmıştım..

www.carrefour.com.tr

araştırdım şahika erkek kuaförüymüş adı.

www.sahikakuafor.com.tr
  • myfishbone  (12.08.07 17:35:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.