[]

sözlük theme

her zamanki theme'sinin sadece çöp butonu olmayanını kullanıyordum. şimdi login olunca birden "her zamanki" ile açıldı sözlük. neydi o themenin adı? her zamanki sade veya her zamanki çöpsüz olarak hatırlıyorum ama ikisini de bulamadım görünümde.




 
her zamanki sade vardı evet, bulamıyorum ben de. eğer çöp kutusunun olmadığı tema arıyorsan;

(bkz: istanbul'da huzur) (huzur diye aratınca çıkıyor)
(bkz: eternal sunshine)
  • deckard  (07.12.09 21:01:47) 
(bkz: #17453952)

ve hatta

(git: 112052)

bazı temalar kaybolmuş herhalde nedendir bilmem.
  • tepedeki psychedelic adam  (07.12.09 21:09:14) 
@deckard; ama her zamanki temasına çok alışmıştım. tema yapmayı öğrenirim eğer geri gelmezse o derece...

@tepedeki psychedelic adam; o entry'yi ben girdim zaten.
  • mahallenindelisi  (07.12.09 21:14:27) 
ben o entry'yi yazana bakıp burdaki duyuruyla karşılaştırmıştım aynı olmasın diye de yanlışlıkla üstteki duyuruya bakmışım herhalde :) neyse.


  • tepedeki psychedelic adam  (07.12.09 21:23:12) 
ciemori giderken themelerini de yanına almış. ama gideli uzun zaman olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. bence sizin kullandığınız ve alıştığınız başka bir theme idi


  • endless dream  (08.12.09 10:01:01) 
@endless dream; o iki themeden birisi olduğuna eminim. adı farklı olabilir ama "her zamanki"nin çöp butonu olmayanı. dün işteyken kullanıyordum eve gidince "her zamanki" olmuş.


  • mahallenindelisi  (08.12.09 11:01:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.