[]

Bir kulak verin..

Acımasızca fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim:

www.youtube.com


 
böyle şeyler dinlemem/sevmem ama kulağımı tırmalamadı, pek kötüleyecek bir şey bulamadım. demek ki güzel. yapabileceğim tek eleştiri, sözler hiç dikkat çekmiyor.


  • sir gawain  (05.09.16 17:16:50 ~ 17:19:47) 
aşırı bayık buldum ve telaffuzda sorun var gibi. seveni elbet çıkacaktır tabii ama benim için fazla bayık.


  • devilred  (05.09.16 17:24:08) 
kötü değil bence, değişik böyle 70ler havası var ama özellikle açıp dinleyeceğim bir şarkı değil, benzer bir playlistte arada kaynar.


  • evde liyakat kalmamis  (05.09.16 17:28:52) 
ikinci şarkını dinlemek isterim, güzel bir etki bıraktı bende. sesin çok hoşmuş.

edit: vokaller olmayabilirmiş.
  • nathanieltroy  (05.09.16 17:34:14 ~ 17:35:48) 
Ben beğendim.


  • Godless  (05.09.16 17:38:55) 
Valla çok sağ olun. Yorumlar samimi ve çok isabetli. Özlemişim. İkinci şarkı değil ama şimdilik böyle ara işler, bir türe giremeyen besteler, Beatles yorumları falan koyma planları var. Aslında asıl proje Shakespeare soneleri ile alakalı ama şimdilik tiyatro dışında sahneleme cesareti bulamadım. Şurada üç tanesi mevcut: www.youtube.com

Teşekkürler.
  • buba  (05.09.16 18:22:45) 
Bitene kadar açık bıraktığıma göre fena olmasa gerek.


  • mikro patlama  (05.09.16 19:22:03) 
benim de dinleyecegim bir tarz degil.

son zamanlarda "siradisi" muzikler dinlemek istiyorum, gecen bunla karsilastim: www.youtube.com

enteresan geldi. enteresan seyler denemekten cekinme.

muzigin katmanlarini da hissettirebilirsen dinlemesi daha rahat olur. enstrumanlar ve vokaller ust uste binmis gibi olmasin.

son olarak: tolkien hayraninin dedigi gibi nakarat biraz tirmaliyor.

denemeye devam
  • idexo  (05.09.16 19:26:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.