[]

Çok korkunçlu film....

izlerken, ciddi ciddi tırstığınız ve izlemeyi yarıda kestiğiniz... belki de duyduğunuz ve izlemeye cesaret edemediğiniz korku filmi var mı? bana şu an dünyanın en korkunç korku filmi lazım...

dünyanın en korkunç korku filmini arıyorum, var mı?


 
iddialı soru, sizin psikolojinize, korku algınıza göre değişir bence bu.

hollywood filmi olarak conjuring çok gergin, cabin in the woods keza öyle. yine de izleyebildim kategorisinde. the descent hala izleyemediğim, yirminci dakikada kestiğim korkunçlu bi' film, neden çünkü klostrofobik, aklıma gelince bile boğazıma biri oturuyor gibi oluyorum. musallat türk filmi ama güzel bir korkunçluluk var, bizden çünkü, diğerlerinden daha olası.
  • evde liyakat kalmamis  (03.09.16 15:47:47) 
Oyundan alırsın anca öyle etkiyi. Gece yarısı kulaklık ile yüksek seste, tam karanlıkta amnesia the dark descent oyna. Atmosfere dayanırsan bi iki saat oynarsın. Bi kaç kere ciddi anlamda kalp krizi geçirtiyor. Scary af


  • hasmetizm 2046  (03.09.16 15:56:13) 
Arınma Gecesi 'ni hiç izlemedim ama konusu itibariyle bana çok korkunç geliyor.


  • petekpare  (03.09.16 16:06:25) 
Shutter (tayland yapımı olan)
it follow (çooook orjinaldir konusu)
Conjuring (kurgu ve işçilik harika)
...
  • matrix  (03.09.16 16:15:02) 
Bu tip başlıklarda conjuring çok tavsiye ediliyor. Genelde korku eşiğim öyle çok yüksek değildir ama beni hiç korkutmadı.Benim için hayal kırıklığı oldu.


  • turkuaz  (03.09.16 19:06:53) 
ya zaten bir yaştan sonra neyden korkabilir ki insan. tatmin olma eşiğinizi fazla yükseltmenize gerek yok. olay amosferdir. aynı konuyu işleyen 2 filmden birisinin atmosferi başarılı ise etkiler, diğeri "bu ne be" dedirtebilir. conjuring adeta sinema dersi verebilecek kalitede bir filmdir. kamera geçişleri vs vs herşeyiyle...

korku ve rahatsız edicilik ayrı şeylerdir bu arada. saw beni hiç korkutmamıştır. ama rahatsız eder. hepsinden öte kurgusu ile başta gelir o.

siz neyden korkmadığınızı değil de korktuklarını söylemelisiniz. yoksa zaten default sade dizi film öneri istekleri komiktir esasında. adam dizi önerin diyor. mr robot diyoruz. ergen dizisi o diyor. buyur buradan yak yani. "önerin dedin önerdik işte" deme aşamasına getiriyor ama onu da diyemiyoruz tabi. :)

ben korku filmi izlemeyi çok severim. ama korkmam. bu sorun olmuyor. korkmak için izlemiyorum çünkü. korku filmi oldukları için, korku filmlerini sevdiğim için izliyorum.
  • matrix  (03.09.16 20:48:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.